BREGI PUCA KOŠULJA: Muzičar se ugojio i nosi garderobu za broj manju
Foto: Zorana Jevtić

Hit

BREGI PUCA KOŠULJA: Muzičar se ugojio i nosi garderobu za broj manju

Stars -

Goran Bregović se poslednjih meseci dosta opustio kad je hrana u pitanju pa je pustio stomak! Vođa Orkestra za svadbe i sahrane obukao je košulju, rekli bi, za broj manju, pa su mu dugmići umalo popucali.

Čuvenog Bregu sreli smo na jednom gradskom događaju, a iako se sredio, nismo mogli da ne primetimo njegov poveći stomak.

Muzičar je u svom stilu, kao velika zvezda, stigao na promociju, a kad se pozdravio s kolegama, skinuo je elegantni kaput, ispod kojeg je nosio još elegantniju, svilenu košulju. Ali kao da ju je kupio ranije, pre nego što je nabacio tri, četiri kilograma, pa mu se otvorila oko stomaka. Čim je seo, činilo se da će Bregina košulja da pukne, a da će se dugmići rasuti po celoj sali.

foto: Zorana Jevtić

Goran na to nije obraćao pažnju, da mu viri stomak nije primetila ni Lepa Brena, koja je sedela do njega, ali jeste naš paparaco. Kao i njegov saradnik, koji mu je namignuo i tako dao znak da smo primetili otvor na košulji. Tada je Bregović shvatio da je uhvaćen, pa je kritični deo prekrio kaputom.

Kurir.rs/J. S. - Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track