SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O PREVARI: Kuvala sam za jednog, a mislila na drugog!
Foto: Aleksnadar Jovanović

ISKRENA VODITELJKA

SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O PREVARI: Kuvala sam za jednog, a mislila na drugog!

Stars -

Voditeljka je rešila da sa svojim fanovima podeli situacije iz privatnog života.

Sanja Marinković tvrdi kako je životne stavove gradila na svom iskustvu, ali i da se mnogo preispitivala zbog svega onoga što je čula od drugih, budući da su se na njenom kauču ispovedale neke od najinteligentnijih ličnosti sa naše javne scene.

Za razliku od mnogih žena koje odbijaju da govore o prevari, Marinkovićeva se u poslednjem intervjuu dotakla i ove teme i iznela svoje mišljenje o tome, pritom sagledavši preljubi iz ženskog, ali i iz muškog ugla.

"Postoje žene koje nemaju dilemu oko toga da postoje koji su zaslužili da ih žena prevari. Posle toliko godina razgovora o ovim temama sa raznim ženama u svojoj emisiji, više nisam pametna i ne mogu da kažem šta je mera sreće za jednu ženu kada je reč o prevari i da li više boli saznanje da vas je slagao i izdao ili to što nema više strasti i što ste vi poželeli da ga prevarite", počela je uopšteno priču voditeljka, a zatim postala nešto ličnija.

"Bilo je situacija i kada sam ja kuvala ručak jednom, a mislila na drugog, ali i da mladići s kojima sam se zabavljala poveruju da će im život biti lepši i srećniji sa nekom drugom a ne sa mnom", bila je iskrena Sanja.

Kurir.rs/Story, Foto: Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA POKIDALA ŠABANOVU PESMU: Cecina ćerka na suvo otpevala veliki hit i razvalila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track