NIKADA NIJE PRIČALA O NJEMU: Goga Sekulić otkrila da je bila u vezi sa svetski poznatim biznismenom!
Foto: Damir Dervišagić

PROGOVORILA

NIKADA NIJE PRIČALA O NJEMU: Goga Sekulić otkrila da je bila u vezi sa svetski poznatim biznismenom!

Stars -

Folk pevačica Goga Sekulić danas uživa u vezi sa 14 godina mlađim sportistom Urošem Domanovićem, a od javnosti je krila jednu vezu.

Goga je u emisiji "Press pretres" prvi put u javnosti progovorila o tajnoj ljubavnoj vezi, koja se završila pre deset godina.

"Kad bih rekla ko mi je dečko bio mnogima ne bi bilo dobro. Bili smo zajedno godinu dana. Mnogo je moćan. Reč je o biznismenu koji je poznat u celom svetu", pohvalila se Goga, ali i na veliko insistiranje voditelja Siniše Medića da otkrije njegov identitet to nije učinila.

Voditelj je pevačicu pitao i da li je istina da joj je baš on kupio stan u Begradu, a ona je to oštro negirala.

foto: Damir Dervišagić

"Meni niko ništa nije kupio. Stan sam ja kupila na kredit i na sudu sam sa bankom u kojoj sma podigla kredit već nekoliko godina. Stan još uvek praktično nemam. Imam, ali još uvek otplaćujem kredit. Auto je moj. Poklone skupe ne primam. Samo ljubav", istakla je Sekulićeva.

Pevačica je dodala i to da joj pri izboru partnera nikada nije bilo važno koliko je finansijski jak i kakav mu je društveni status.

"Neke žene jedva čekaju da nekoga ojade, da se što više skinu, da izvuku stan, auto. Mene to ne zanima. Samo ljubav. Recimo, za tog tipa nisam tačno znala ni ko je, ni šta ima", pravdala se Goga.

(Kurir/Puls, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DOBRO SU SE UDALE: Srpkinje bogatašice svetskog ranga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track