SPREMA SE TOTALNI HAOS U PAROVIMA: Otkrićete da li je Miljana trudna, u rijaliti ulazi Ivanova devojka, ali TO NIJE SVE!
Foto: Damir Dervišagić, Zorana Jevtić

LUDILO

SPREMA SE TOTALNI HAOS U PAROVIMA: Otkrićete da li je Miljana trudna, u rijaliti ulazi Ivanova devojka, ali TO NIJE SVE!

Stars -

Šou tek počinje Dok se Kulićeva i bivši muž Goce Tržan raduju bebi, njegova partnerka iz spoljnog sveta Olja Marković planira da im se pridruži u „Parovima“

Bivši muž Goce Tržan ponovo će postati otac! Ivan Marinković ubeđen je da je njegova devojka iz „Parova“ Miljana Kulić u drugom stanju, ali po svoj prilici, neće se dugo radovati jer bi u rijaliti trebalo da uđe njegova devojka iz spoljnog sveta Olja Marković!

foto: Privatna Arhiva

Posle svađe, koja nije dugo potrajala, između Ivana i kontroverzne Nišlijke ponovo cveta ljubav. Njih dvoje su se pomirili u subotu po podne, zajedno su proveli celo veče i kovali planove za budućnost. Nezaobilazna priča bila je Miljanina trudnoća, o čemu se danima spekulisalo. Kulićeva nije sigurna da li je ostala u drugom stanju s Marinkovićem, ali on nema razloga da sumnja u to.

- Ivan mi se pohvalio da će on i Miljana dobiti bebu, ukoliko ona nije popila tabletu za dan posle - rekla je Aleksandra Subotić u emisiji „Upoznajte parove“, što su potvrdili i akteri ove zavrzlame.

- Tačno je, Miljana i ja smo vodili ljubav, imali smo seks najmanje tri puta u kupatilu - rekao je Ivan.

Ipak, šansa da se opet naruši ljubavni odnos Kulićeve i Marinkovića sve je izvesnija. Kako smo saznali od izvora sa televizije Hepi, ponudu da se takmiči u rijalitiju dobila je Ivanova devojka Olja! Ona bi trebalo vrlo brzo da se pridruži ostalim učesnicima „Parova“ i tek tada ćemo se nagledati svađa i okršaja između ovog ljubavnog trougla.

- Olja Marković zainteresovana je da uđe u „Parove“, njoj je na prvom mestu novac, jer je u dugovima do guše. Zato je napustila posao šminkerke na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom i otišla u inostranstvo da bi zaradila više. Duguje zelenašima koji je progone, mora što pre da skupi novac da im vrati. Mi smo spremni da joj damo pozamašnu svotu za učešće. Verujemo da ćemo na kraju pronaći kompromis s Oljom. Šou tek počinje, očekujte svašta! - rekao je naš sagovornik, ne precizirajući koliko je novca tražila Markovićeva za učešće u „Parovima“.

IVAN ERCEGOVČEVIĆ - PrintScreen; Damir Dervišagić; Zorana Jevtić

Subotićka o prvom seksu

ČEKALA SAM GA IZ ZATVORA!

Aleksandra Subotić progovorila je o prvom seksualnom iskustvu.

- Čekala sam ga da izađe iz zatvora, a kada se skinuo, gledala sam ga kao da sam videla vanzemaljca. On je odjednom navalio na mene - rekla je Aleksandra.

foto: Damir Dervišagić

Sneža o pokušaju silovanja

ROBIJAM U SVOJOJ GLAVI!

Sneža Jovičić još jednom je kroz suze pričala o tome da su pre nekoliko godina pokušali da je siluju:

- Bolje da sam uzela nešto te noći i udarila nekoga, bila bih na robiji, nego što sam robijala četiri godine u svojoj glavi.

Vesna Rivas je dodala da je sve to u njenoj psihi i da poznaje žene koje su se oporavile od iste traume, a Jovičićeva joj je odbrusila:

- Ako ti želiš da te štipkaju ovde, slobodno neka uđu, ja ne želim!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track