Najnovije vesti

ŠOKANTNO PRIZNANJE JELENE TOMAŠEVIĆ: Pevačica otkrila da njen brak ne štima
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nema tu ko prvi popusti

ŠOKANTNO PRIZNANJE JELENE TOMAŠEVIĆ: Pevačica otkrila da njen brak ne štima

Stars

Jelena Tomašević iIvan Bosiljčić važe za par koji ima jedan od najskladnijih brakova.

 

Oboje zrače pozitivnom energijom, evidentno je da se izuzetno vole i često ističu da je njihov dom prepun ljubavi, poštovanja i razumevanja.

Sve životne vrednosti trude se da usade i svojoj naslednici Nini.

 

Kako je iskrenost jedna od vrlina koju oboje poseduju, tako je i Jelena Tomašević istinski pričala o svom braku i bez ikakvog ustezanja je otkrila da ne postoje samo savršeni momenti, već i one situacije koje, na kraju krajeva, brak i očvrsnu.

 

- Tajna savršenog braka ne postoji, postoji samo ljubav i da li se dve osobe slažu ili ne slažu. Postoje čarke, naravno, kao i u svakom drugom braku. I nema tu ko pre popusti, to nije svađa da bi se popuštalo, to sve ide u rok službe - kaže Jelena Tomašević.

 

Često se smatra da su umetnici malo teži, pa smo je upitali da li se slaže da i brak dva umetnika može da bude takav.

 

- Sve zavisi, nema tu pravila ni među nama pevačima ni među glumcima. „Sto ljudi, sto ćudi“ - to je stara izreka koja se u ovom slučaju pokazala kao ispravna - kaže Jelena Tomašević.

 

 

foto: Damir Dervišagić

 

 

Nisam školovani muzičar

Kako je Jelena Tomašević jedna od istaknutijih pevačica na muzičkoj sceni, zanimalo nas je da li daje časove pevanja svom suprugu, a onda je ona otkrila da se nije školovala u muzičkoj školi kao što mnogi naslućuju.

 

- Njemu ne trebaju časovi pevanja, a ja nisam školovani muzičar, to malo ljudi zna! Ja sam zapravo završila Prvu kragujevačku gimnaziju i studirala sam Filološki fakultet, a svi misle da sam završila muzičku školu, ali eto nisam. Kada sam bila dete išla sam u muzičku školu da upišem solo pevanje, međutim, profesori su rekli da nema potrebe da kvarim impostaciju koja je prirodno takva kakva jeste za muziku kojom se bavim, a to je pop muzika i izvorna, jer kad upišete solo pevanje, potpuno se menja impostacija glasa za opersko pevanje - otkriva Jelena Tomašević.

 

(Kurir.rs/Blic/)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JELENU TOMAŠEVIĆ NAPAO KONJ: Evo kao je pevačica BEŽALA koliko je noge nose

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...