(FOTO) PEVAČ BEZ IKAKVOG SKANDALA: U braku je 30 godina, i to sa koleginicom! Ima velike hitove i nikakvu mrlju u karijeri!
Foto: Printskrin Youtube

PREPOZNAJETE LI GA?

(FOTO) PEVAČ BEZ IKAKVOG SKANDALA: U braku je 30 godina, i to sa koleginicom! Ima velike hitove i nikakvu mrlju u karijeri!

Stars -

Folk pevač Aleksandar Aca Ilić (56) jedan je od retkih koji ima uspešnu karijeru, velike hitove, brak koji traje decenijama, i to sve bez ikakve mrlje i skandala. U poslednje vreme ga retko viđamo, a evo kako izgleda.

Aca je u skladnom braku sa koleginicom Biljanom Jevtić skoro 30 godina, a za to vreme nisu pomislili da se razdvoje.

foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova domaće strade, a kao krunu velike ljubavi dobili su sina Ivana.

Na naslednika su čekali dugih 10 godina, ali njihov jedinac može da se pohvali da ima porodicu za primer, kakva je prava retkost u današnje vreme.

"Reč razvod u našoj kući nikada nije spomenuta, ni u najvećem besu ni u najvećoj ljutnji. Svako ima svoju žutu minutu, ali toliko smo zajedno i toliko smo toga prošli pa znamo da će to brzo i da prođe. Pustiš onu drugu stranu da se izduva i onda posle sat vremena pijemo kafu u dvorištu i nastavimo da komuniciramo normalno, kao da se ništa nije desilo", rekao je Aca u jednom intervjuu.

Njihov brak je zaista za svaku pohvalu, a da li postoji recept po kom su oni uspeli, otkrio je pevač.

"Nema nekog recepta za dug i uspešan brak, jer kada bi ga bilo svi bi bili srećni. Valjda se ljudi nađu, mi smo nekako srodne duše, našli smo se, imamo ista interesovanja, bavimo se istim poslom i to je mnogo bitno na duži period. Razumemo jedno drugog. Mi putujemo i radimo zajedno, nekad smo i po 24 sata dnevno zajedno, i tako nam je lakše, što se kaže, sve je udvoje lakše", rekao je Ilić.

Njih dvoje se i danas bave muzikom, a i ako ih ne viđamo previše na televiziji, nisu se mnogo promenili.

Podsetimo, Aca je karijeru započeo 1981, snimivši singl-ploču "Ako si srećna, još srećnija bila/Kasno je, draga, sve". Prvi veliki uspeh ostvaruje 1983. albumom na kom se nalaze pesme "Isplači se na grudima mojim" i "Oče moj, veliki oče". Do sada je snimio petnaest albuma.

Stjepa Radovanović je 1983. godine, došao na ideju da napravi turneju sa Biljom i Acom, i on je zaslužan što su se njih dvoje venčali, jer ih je upravo ta turneja zbližila.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Budite mudri i sačuvajte ljubav: Ovih 5 stvari iz vaše veze ne otkrivajte čak ni najbližem prijatelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja