ŽENSKI RAZGOVORI UZ KAFU: Merima i Cakana se obradovale kad su se srele!
Foto: Kurir

Foto

ŽENSKI RAZGOVORI UZ KAFU: Merima i Cakana se obradovale kad su se srele!

Stars -

Poznato je da su Dragica Radosavljević Cakana i Merima Njegomir bliske prijateljice, a u to smo se i uverili kada smo ih nedavno sreli na jednom snimanju. Njih dve su se izgrlile i izljubile i nisu prestale da pričaju.

S obzirom na to da su poslednjih dana pevači zauzeti snimanjem novogodišnjih programa, popularne pevačice nisu imale vremena da se vide i na miru ispričaju, ali to su nadoknadile na jednoj televiziji.

Cakana i Merima su se na ulazu televizije srele i izgrlile, a onda sele da popričaju. Uzele su kafu sa automata i počele da ćaskaju, što je zabeležio naš paparaco.

foto: Zorana Jevtić

Pevačice su se uglavnom jedna drugoj žalile da su preumorne zbog brojnih obaveze. Svakodnevno idu od televizije do televizije i dosta nastupaju. Nabrajale su gde su sve pevale ovih dana, kao i koliko tezgi imaju do kraja godine. Kad su završile sa malim ženskim razgovorima, organizatori su ih pozvali kako bi nastavile sa snimanjem emisije. Njih dve su, ruku pod ruku, otišle u studio, ali nismo uspeli da čujemo o čemu su još razgovarale.

Kurir / J. STUPARUŠIĆ, Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track