POČUPALE SE U RIJALITIJU I ZAVRŠILE NA SUDU: Gogi Sekulić neće biti dobro zbog Tamarine prozivke!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović Cile

UKRSTILE SABLJE

POČUPALE SE U RIJALITIJU I ZAVRŠILE NA SUDU: Gogi Sekulić neće biti dobro zbog Tamarine prozivke!

Stars -

Tamara Đurić i Goga Sekulić, nekadašnje učesnice „Farme”, trebalo je da ukrste sablje u Prvom osnovnom sudu kako bi okončale rat koji je započeo još tokom boravka u rijalitiju.

Goga je, naime, tada tužila Tamaru zbog uvreda izrečenih na njen račun, a Đurićeva je podnela kontratužbu. Suđenje, koje je bilo zakazano za 10.30, odloženo je za pola sata kasnije, ali su se umesto glavnih akterki pojavili samo njihovi advokati.

Podsetimo, Goga Sekulić podnela je tužbu protiv Đurićeve zbog toga što ju je vređala u medijima.

foto: Dragan Kadić

- Sekulićeva je tužbu podnela na osnovu izjava u novinama, a njen advokat je kao dokaze priložio vesti sa portala i novinske članke u kojima Tamara vređa Gogu. On je rekao da će na sledećem ročištu doneti i snimak Tamarinog intervjua u kojem se čuje kako vređa njegovu klijentkinju i govori da je Goga ružna i kako nema para da je tuži - kaže dobro obavešten izvor za i otkriva detalje kontratužbe.

foto: Printscreen

Kako je tokom boravka u rijalitiju Goga pokušala da se fizički obračuna sa Tamarom, na sledećem ročištu će i njen advokat priložiti dokaze za telesne povrede koje joj je pevačica nanela, kao i intervjue u kojima je Goga vređala njegovu klijentkinju - kaže izvor.

Pošto se nijedna strana nije pojavila juče u Prvom osnovnom sudu, kontaktirali smo sa Tamarom, koja je ironično prokomentarisala pevačicin izgled.

foto: Dragan Kadić

- Ja sam možda i tada mislila da je „Goga doga” ružna žena, ali promenila sam mišljenje, kako bi ona rekla, „za 360 stepeni”, a ja bih rekla za 180. Mislim da je njena kompletna fizionomija i anatomija dobila jedan totalno drugi oblik sa izgubljenih 150 grama, što je ekstremno uticalo na promenu celokupne slike o njoj i njenoj pojavi - rekla je Tamara u svom maniru, dok Goga nije želela da daje izjave povodom ovog slučaja.

foto: Filip Plavčić

Svakako nemam komentar na tu temu, zaista. Uvek me možete zvati, ali, iskreno, šta reći na to?! - rekla je Sekulićeva.

Podsetimo, posle sukoba u rijalitiju Tamara Đurić se uključila uživo na Instagramu, gde je istakla da Goga Sekulić nema para da je tuži. To je pevačicu dodatno iznerviralo, pa je poručila Đurićevoj da proveri poštu, aludirajući na to da je tužba podneta, a Tamara joj je odgovorila u emisiji.

- Ja nisam rekla nešto što ljudi ne vide. Ona je ta koja je mene gađala tanjirom i pretila mi je, ali je ja nisam tužila. Devojka je zvanično ružna. Ima ogledalo i treba da bude realna prema sebi. Ne možeš ti mene da tužiš zato što ja vidim i primećujem da si ti ružna. Tuži mamu što te je rodila ružnu.

(Kurir.rs/Alo/T. Veličković/Foto: Aleksandar Jovanović/Damir Dervišagić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track