SELI SE U ITALIJU? Džunior Džek poklonio Kaji kuću od 800.000 evra!
Foto: Damir Dervišagić

KAKAV POKLON

SELI SE U ITALIJU? Džunior Džek poklonio Kaji kuću od 800.000 evra!

Stars -

Pevačica Katarina Ostojić Kaja dobila je vilu vrednu 800.000 evra od supruga Džuniora Džeka, koja se nalazi u njegovom rodnom gradu.

Naime, luksuzna nekretnina u Bariju nalazi se u blizini porodičnog doma u kom žive roditelji poznatog di-džeja, a kako saznajemo, Kaja i Džunior uskoro planiraju i selidbu u Italiju.

"Kaja uživa svaki put kada ode u Bari, pogotovo jer ima sjajan odnos sa roditeljima svog supruga. Od prvog trenutka kada su se upoznali, pre pet godina, svekar i svekrva su oberučke prihvatili Kaju, ali i ona njih. Italijanima je porodica veoma važna, zbog čega Džuniorovi roditelji već godinama ubeđuju Kaju da se s njihovim sinom iz Brisela preseli u Bari", kaže dobro obavešteni izvor i objašnjava da sada ima više izgleda za to.

Kada me moja @dr_milicadjokic sredi i @_radakovicmilica_ nasminka, to izgleda ovako ??

A post shared by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

"Nije tajna da se Kaja ni nakon nekoliko godina nije navikla na život u belgijskoj prestonici. Stalno se žali na klimu, ali i na činjenicu da u Briselu nema puno prijatelja. Sa druge strane, u Bariju živi cela porodica njenog supruga, zbog čega ozbiljno razmatraju skoriju selidbu", kaže naš izvor i objašnjava da su radovi na enterijeru pri kraju.

"Vila koju je Džunior pazario za skoro milion dolara nalazi se na samoj obali mora, a Kaja se potrudila da životni prostor uredi baš onako kako želi. Nedavno je unajmila i dizajnera enterijera, ali i arhitektu, kako bi novi dom opremila po feng šuiju", kaže naš izvor i objašnjava da je i Kajina ćerka Nikolina učestvovala u opremanju enterijera.

"Nikolina već nekoliko godina živi sa mamom i očuhom u stanu u Briselu i njih troje savršeno funkcionišu. I Nikolina obožava da odlazi u Italiju, a luksuzna vila u Bariju ju je ostavila bez teksta. Odmah se uključila u sređivanje enterijera sa majkom, a za svoju sobu sama je izabrala nameštaj", kaže naš izvor.

Podsetimo, Kaja se za Džuniora Džeka udala pre pet godina na građanskoj ceremoniji u Briselu, kojoj su prisustvovali samo kumovi.

Gde ja, tu i ona...pa makar i u pozadini ??❤️?

A post shared by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

(Kurir/Alo, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KAKVE NOGE IMA: Kaja Ostojić se razgolitila i pokazala vrhunsko telo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja