Najnovije vesti

MACINA MAMA OTKRILA BOLNE DETALJE: Bio je oženjen kada sam ostala trudna, tražio je da abortiram! Evo što ga Diskrecija nikad nije upoznala
Foto: Damir Dervišagić I Printskrin

KONAČNO PROGOVORILA

MACINA MAMA OTKRILA BOLNE DETALJE: Bio je oženjen kada sam ostala trudna, tražio je da abortiram! Evo što ga Diskrecija nikad nije upoznala

Stars
23:15h

Majka Senade Nurkić, koja je poznatija kao Maca Diskrecija, Enesa Nurkić, da već dve godine ne priča sa ćerkom zbog njenog očuha, o kojem je izrekla nečuvene laži. Ali to nije sve što je izjavila majka jedne od najkontroverznijih učesnica "Zadruge".

Naime, poznato je da Maca nikad nije upoznala svog oca, koji je bio oženjen u vreme kad je njena majka zatrudnela, pa nam je Enesa ispričala više detalja te priče.

"Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine. On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla "preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala" i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi", objašnjava gospođa Nurkić.

foto: Printscreen YT

Maca je pričala i da je tražila oca i da nije uspela da ga nađe, ali to, kako njena majka tvrdi, nije istina, jer je ona znala gde joj biloški otac živi.

"Ona je pričala da ne zna ko joj je otac i da ga traži, a sve zna! Ona i kad je napunila dovoljno godina, ja sam joj rekla da ode da ga upozna. Njen otac je bio pevač, bio je bogat i nju je on zanimao zbog toga što ima. Ali nije otišla da ga upozna, iako je mogla", otkriva Enesa.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja