Najnovije vesti

JELENA KOSTOV ZABRINUTA ZA SINA: Viđam svašta na nastupima, ne znam kako da ga izvedem na pravi put!
Foto: Dagan Kadić

BRIŽNA MAJKA

JELENA KOSTOV ZABRINUTA ZA SINA: Viđam svašta na nastupima, ne znam kako da ga izvedem na pravi put!

Stars

Pevačica se nakon porođaja vratila poslu, ali joj je i dalje prioritet i najveća briga odgajanje sina.

Jelena Kostov važi za jednu od najatraktivnijih pevačica sa naše scene, a sada je otkrila koliko joj se život promenio otkada je postala majka.

"Otkada sam se porodila, nekako mi ništa nije teško. Ljudi me svakodnevno pitaju da im dam svoj recept, budući da im izgledam bolje nego ikad. Otkada sam dobila sina, verujte mi da sam se naspavala. On je toliko mirna bebica, spava noću, a onda i ja mogu da spavam. Organizovala sam život tako da imam mir. Nema više jurnjave, radim onoliko koliko mogu i želim", rekla je Jelena, koja je prvo priželjkivala devojčicu, ali sada želi još jednog dečaka.

foto: Dragan Kadić

"U današnje vreme možeš više autoriteta da imaš nad muškim detetom. Na nastupima vidim svašta i svakogdana pitam sebe kako ću vaspitati sina i izvesti ga na pravi put", iskrena je pevačica.

Ona ne želi da slike svog sina Milije objavljuje na društvene mreže, a za to ima dobar razlog.

foto: Damir Dervišagić

"Koliko god lepih ponuda da sam imala, još na početku rekla sam svim medijima da ne želim da mi se dete pojavljuje u javnosti. Nikada ga neću okačiti na svoj Instagram profil. Kada on bude napunio osamnaest godina, tada će biti svoj čovek i tada nek radi šta hoće. Ne želim da budem mama koju će dete pitati zašto mu je slika dok je bio beba okačena na društvene mreže, a pritom imam i supruga koji je protivnik eksponiranja na internetu. Uvek je govorio da ne želi da njegove fotografije budu u medijima i beskrajno ga volim zbog toga", rekla je ona.

Pevačica je priznala i kako se njen suprug nosi sa tim što se ona bavi javnim poslom.

foto: Dragana Udovičić

"Od prvog dana našeg zabavljanja satima i satima smo razgovarali. Uvek sam se trudila na lep način da mu objasnim da nekada mora da zažmuri na naslove, ne na jedno, nego na oba oka. Bilo je potrebno mnogo vremena da i on dođe do tog stadijuma da i kad nešto pročita, reaguje kao da ništa nije video", izjavila je pevačica.

Kurir.rs/Alo, Foto: Dragan Kadić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...