HAPŠEN JE ZBOG DROGE, PA OSTAO BEZ ŽENE I STANA: Evo gde je danas najintrigantniji učesnik prvog Velikog brata!
Foto: Printscreen

NIŠTA SE NIJE PROMENILO

HAPŠEN JE ZBOG DROGE, PA OSTAO BEZ ŽENE I STANA: Evo gde je danas najintrigantniji učesnik prvog Velikog brata!

Stars -

Đankarlo Kanduti bio je jedan od najintrigantnijih učesnika prvog "Velikog brata". Život ovog slikara je, dok je boravio u kući na Košutnajaku, za sve bio misterija, sve dok nije rešio da otkrije sve pikanterije - probleme sa policijom, bivšom ženom, ali i one egzistencijalne koji su ga dotukli i naterali da uđe u rijaliti.

"Sa 24 godine (daleke 1989. godine) upoznao sam sada već bivšu ženu sa kojom sam u braku bio deset godina. Ona je na moj predlog otišla u Ameriku, ali ja nisam mogao s njom. Tada sam napravio jedno, da ne kažem s.... vezano za lakše opijate i izgubio sam veliku sumu novca i onemogućio sebi da odem u SAD sa ženom, jer je vizni sistem tada bio još teži. Dve godine je trajala bračna komunikacija, preko telefona, ali kako se kaže: daleko od očiju, daleko od srca, ja sam kao pravi džentlmen, na njen zahtev, prihvatio da se rastanemo. Tada mi se život preokrenuo 100 odsto. Ostavio sam stan u kome smo živeli i bukvalno ostao bez svega. Počeo sam da se bavim poslovima vezanim za ugostiteljstvo", ispričao je Đankarlo Kanduti pre deset godina.

I iako mu je "Veliki brat" doneo popularnost, on je tu slavu iskoristio da napravi jednu izložbu u Beogradu, a onda je nestao bez traga i glasa.

Oni koji prolaze Dorćolom, često ga sreću ispred jednog kafića u kojem i danas radi, te je nastavio da živi svoj život kao i pre dok je bio anoniman.

Stil oblačenja i frizuru nije menjao te možemo da zaključimo da je u njegovom životu istinski sve ostalo isto.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) Ovako je Nikola Šešelj zaprosio svoju devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track