VESELO DRUŠTVO: Ljuba u provodu s Natašinim kumom!
Foto: Damir Dervišagić

Jovanović u klubu lumpovao do zore

VESELO DRUŠTVO: Ljuba u provodu s Natašinim kumom!

Stars -

Direktor Pionirskog grada pojavio se na promociji pesme OK benda koju je komponovao Alen Stajić, koga je Bekvalčeva odabrala za svedoka na njihovom venčanju pre dve i po godine

Nakon razvoda od pevačice Nataše Bekvalac, direktor Pionirskog grada Ljuba Jovanović živi punim plućima.

Bivši rukometaš Partizana prošlog vikenda se pojavio u jednom klubu na nastupu OK benda, koji je te večeri promovisao spot za novu pesmu "Nargila". Kako smo saznali, pravi razlog zbog kojeg je Jovanović došao u beogradski lokal jeste taj što je pružio podršku kumu bivše žene Alenu Stajiću, koji je komponovao novu numeru popularnog benda.

foto: Privatna arhiva

- Ljuba ne izlazi često u grad, ali nije mogao da odbije Alenov poziv za svirku OK benda. Stajić, koji je jedan od Natašinih najbližih saradnika, venčao je pevačicu i Ljubu pre dve i po godine.

Ona ga je odabrala za kuma, a Jovanović je od prvog dana s njim imao sjajan odnos. On je i jedina osoba s Natašine strane s kojom je nakon razvoda ostao u kontaktu. Ljuba je došao u klub da ga ispoštuje, jer ga zaista ceni i veoma mu je drag. Došao je s prijateljima, a čekalo ga je mesto u separeu, gde se družio sa Alenom - navodi naš izvor.

foto: Privatna arhiva

Naš paparaco slikao je Ljubu i Alena tokom razgovora i kako nazdravljaju za Savićev poslovni uspeh.

Pozvali smo Jovanovića, koji je u ranim jutarnjim satima napustio klub, da od njega čujemo kako se proveo, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

M. D. - Foto: Privatna arhiva

Sa Alenovog venčanja: Nataša sa kumovima i bivšim mužem, foto: Privatna arhiva

Nataša odlazi u Čenej

PRESELJENJE DO NOVE GODINE

Nataša Bekvalac i njen muž Luka Lazukić do Nove godine definitivno će se preseliti na imanje u Čeneju, nadomak Novog Sada, gde Nata već neko vreme gradi kuću.

Pevačica je, prema našim saznanjima, već ispisala svoju ćerku Hanu iz Osnovne škole „Josif Pančić“ na Banovom brdu, a školovanje je nastavila u jednoj privatnoj ustanovi u Novom Sadu, koju je pohađala i pre nego što se s majkom doselila u prestonicu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

JOVANA DOKAZALA DA JE NAJSEKSEPILNIJA POZNATA MAJKA: Gore ne nosi ništa, dodiruje se po zadnjici, a jedan detalj su svi primetili!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track