(VIDEO) PRE DVE GODINE JE IMALA DVA SRČANA UDARA I BORILA SE SA VIŠKOM KILOGRAMA: Ivana Peters je drastično smršala, pogledajte kakvu liniju sada ima!
Foto: Dragan Kadić

PROMENA

(VIDEO) PRE DVE GODINE JE IMALA DVA SRČANA UDARA I BORILA SE SA VIŠKOM KILOGRAMA: Ivana Peters je drastično smršala, pogledajte kakvu liniju sada ima!

Stars -

Pevačica je otvoreno pričala o svom zdravstvenom problemu, zbog kog se ugojila, iako je vodila računa o ishrani, a sada izgleda bolje nego ikada.

Ivana Peters je popularnost stekla devedesetih u grupi "Tap 011", a onda je karijeru nastavila u grupi "Negativ".

Jedno vreme je "nestala" sa javne scene, a tada se součila sa teškim zdravstvenim problemima, kada je u martu 2015. godine doživela dva srčana udara.

foto: Marina Lopičić

"U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari. Čak ni lekari i dalje nemaju odgovor na pitanje zašto se to desilo. Da, holesterol je bio povišen, ali to je bilo tako i kada sam bila mlađa i dosta mršavija. Genetika takođe nije bila uzrok jer niko u mojoj porodici nije imao srčanih problema. Da ironija bude još veća, bila sam vegan i hranila se odlično, čak veoma slično onome kako se hranim sada", objasnila je tada pevačica.

Ona je sada izgubila veliki broj kilograma, pa je pokazala kakvu liniju je stekla uz pomoć plesa i zdravog načina života.

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KIDA JAČE OD MAME: Poslušajte kako peva ćerka Ivane Peters! FANTASTIČNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track