(VIDEO) SNIMALA JE U AMERICI: Predviđali su joj Holivud, a onda ju je ovaj poznati pevač izbacio iz takmičenja!
Foto: Printscreen

BILO JE BOLJIH

(VIDEO) SNIMALA JE U AMERICI: Predviđali su joj Holivud, a onda ju je ovaj poznati pevač izbacio iz takmičenja!

Stars -

Antoniju Doru Pleško javnost je upoznala 2009. godine kada je kao desetogodišnja devojčica oduševila žiri Supertalenta i u finalu osvojila četvrto mesto.

Devojčica je pokazala neveovatan talent za ples i pevanje, a stručni žiri predviđao joj je karijeru superzvezde. U finalu emisije 2009. godine, desetogodišnja Dora bila je fantastična. Za finalni nastup je odabrala hit "New York, New York".

"Savršena tačka - scenski, pevački. Fenomenalno. Dora, nemam reči. Imaš velike šanse za pobedu", rekao joj je tada Dubravko Merlić.

"Počašćen sam što smo mi deo njene karijere koja će biti zavidna. Ti si već zvezda", pohvalio ju je Enis Bešlagić iste godine.

"Da sam vlasnik neke diskografske kuće, da sam neka opaka faca na Brodveju, potpisala bih s tobom doživotni ugovor", izjavila je oduševljena Nina Badrić.

Nakon završetka Supertalenta 2009. godine, Antonija Dora Pleško provela je dve nedelje u Americi, navodno snimajući album. Vesti o njoj bilo je sve manje, a mlada Splićanka povremeno je nastupala po Dalmaciji.

2015. godine ponovno se pojavila u rijaliti programu, u projektu X Factor Adria. Iako je prošla prvi krug, iz takmičenja je ispala po odluci Željka Joksimovića kojem se više svidela Iva Ćurić.

Dve godine kasnije, Antonija Dora Pleško došla je kako bi podržala prijateljicu u Supertalentu te nakon nastupa, za koji se nije prijavila, ušla je u polufinale. Danas je njen nastup i način na koji je ušla u polufinale top tema, a ništa manje nije zanimljiva ni njena veza s Džibonijevim sinom.

(Kurir/24sata.hr, Foto:Prinstcreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track