Najnovije vesti

BORI SE SA FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Olivera Kovačević progovorila o onome o čemu mnoge javne ličnosti ćute!
Foto: Dragana Udovičić

NIJE SVE KAO ŠTO IZGLEDA

BORI SE SA FINANSIJSKIM PROBLEMIMA: Olivera Kovačević progovorila o onome o čemu mnoge javne ličnosti ćute!

Stars

Olivera Kovačević kaže da život u Srbiji podrazumeva da se i ona kao većina stanovništva bori sa finansijskim problemima. Iako bi mnogi pomislili da je život urednika i TV lica lagodan, urednica zabavnog programa na Javnom servisu Srbije razbija te predrasude.

Naime, Olivera Kovačević kaže da i ona kao i svi građani Srbije ima problem da svoju mesečnu platu raspodeli tako da ne mora da uzima kredite i ulazi u minus na platnim karticama.

Kovačevićeva ističe da je van kamera ista kao ispred njih, samo što joj misli preokupiraju druge vrste organizacije.

"Privatno manje razmišljam o tim stvarima o kojima sam razmišljala ispred kamere, ali tada počinjem da mislim koje kartice treba pokriti, šta rezervisati... baš kao i svi ostali. Naravno da sam i ja u minusu, pa živim u Srbiji, radim na Javnom servisu", objašnjava zaštitno lice Javnog servisa.

"Imam minuse, ali još uvek nekako uspevam da ih pokrivam. Poslednje zbog čega sam ušla u minis bila je kupovina televizora. A šta bih ja kupila nego to", kroz osmeh kaže Olivera.

foto: Dragana Udovičić

Mnogi kažu da je vrlo stroga kao urednik, a ona nam je nedavno otkrila da je izbace iz takta mladi novinari ukoliko se ne angažuju onoliko koliko to ona smatra da treba.

"Više volim kada ta deca porastu i kada mogu s njima ravnopravno da govorim, a za rad s decom nisam obučena i zato me možda pogrešno shvataju", ističe Kovačevićeva, koju smo pitali po čemu će pamtiti godinu koja je na izmaku i šta bi volela da zaboravi.

"Mnogo toga bih da zaboravim, ali kada hoćete da kažete koje su to stvari, one su već iščilile. To je valjda odlika normalnih ljudi, nervoza traje jedan dan, a ono što je lepo ostaje da se pamti. Sa poslovne strane gledano, najlepše mi je bilo to što sam sa nekoliko talentovanih ljudi radila i što smo time zaslužili poverenje gledalaca. Privatno, drago mi je što smo svi zdravi, radosni i što roditeljima stiže penzija", kaže Olja.

foto: Marina Lopičić

Na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a Oliveru Kovačević bila je u zlatnoj haljini sa šljokicama, što nije tipično za njen stajling. Kolege su komentarisale da je seksepilna, ali ona otkriva da joj to nisu lično rekli.

"Rekli su da sijam više nego jelka, a da sam seksepilna niko. Ovakve haljine su medijski trik jer tri ovakve pred ekranima su dovoljne da studio izgleda pun. Nikada sebe nisam zamišljala u ovako nečemu, ali su me drugi obukli. Raspoloženje mi ne zavisi od toga šta nosim", kaže Kovačevićeva.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Blic, A.Č.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...