(FOTO) POBEDNIK TLZP JE STEVAN ANĐELKOVIĆ: 25.000 evra odlazi u humanitarne svrhe!
Foto: Dragana Udovičić

ŠOU HUMANITARNOG KARAKTERA

(FOTO) POBEDNIK TLZP JE STEVAN ANĐELKOVIĆ: 25.000 evra odlazi u humanitarne svrhe!

Stars -

Šou program humanitarnog karaktera "Tvoje lice zvuči poznato" stigao je do finala! Večeras će isključivo glasovi publike odlučiti ko će biti pobednik i osvojiti nagradu od 25.000 koja ide u humanitarne svrhe, a svi operateri su se odrekli svog prihoda od glasova publike, koji će, uz pomoć humanitarne organizacije "Dečje srce", novac će stići tamo gde treba.

U finalnoj večeri bori se petoro veličanstvenih: Edita, Tijana, Gaga, Stevan i Leon.

Rezultat vaših glasova je sledeći: Peto mesto zauzeo je Leon, četvro mesto je Dragana Mićalović. Treće mesto zauzela je Edita, dok je drugo mesto Tijana Dapčević, a pobednik ove sezone je Stevan Anđelković!

"Nisam očekivao, iskreno. Zahvaljujem se svima koji su glasali za mene. Bio je ovo jedan naporan šou, zahtevao je puno odricanja. Samo moram da vam kažem da vas mnogo volim i da smo ovaj šou osvojili svi zajedno", rekao je Steva, dok ga iz publike bodri koleginica Milica Todorović koja je pustila suze u trenutku kada su proglasili pobednika.

foto: Dragana Udovičić

U revijalnom delu večeri nastupiće takmičari koji se nisu plasirali u finale, i oni će imati posebne zadatke, a zabaviće nas i specijalni gosti.​

Šou su otvorili Mira, Bebi i Bane u fantastičnim, renesansim kostimima kao Army of Lovers sa numerom Crucified i spektakularnim nastupom.

"Ja bih na vašem mestu protestirao, razbio sve ovo i pitao zašto mi nismo ti za koje se glase. Bane, stomak te odaje, ali video sam da si sam doneo ovu kad Miru sam prepoznao po glasu, a Bebi Dol je ista kao i nekad kad se videsmo u Turskoj. Žao mi je što ne mogu da glasam za vas", rekao je Tonči, a onda je Mira dodala: "Tonči, gde si bio ranije, što nisi došao ranije."

foto: Dragana Udovičić

Nina je pozdravila Udruženje građana Osmeh iz Vlasotinca, koje je otvorilo je kuću za osobe sa mentalnim i intelektualnim poteškoćama. Emotion produkcija je u saradnji sa udruzenjem gradjana "Osmeh" omogućila da se njima ulepša ovo veče, jer vole našu emisiju i prate je i oni su večeras sa nama u publici.

foto: Printscreen

Takmičarski deo je otvorila Tijana kao Fredi Merkjuri i sa emotivnom pesmom "Who wants to live forever" i "Show must go on" oživela Fredijevu energiju na sceni. Tijana je izabrala baš ovaj nastup zato što je rasla uz njegovu muziku i zato što je on njen omiljeni pevač svih vremena.

foto: Dragana Udovičić

"Svaka čast stvarno. Hvala ti za 4 meseca druženja i sve što si napravila. Fredi Merkjuri nije mačkin dim, ovaj kašalj", rekao je Đuro.

"Ovo je bila fenomenalna numera i hvala ti na tome, dala si i srce i dušu, ti si fenomenalan umetnik", rekao je Andrija.

"Slažem se, ti si pokazala stvarno toliko različitosti, šarenih numera i super mi je što si večeras izabrala baš Fredija, i čestitam ti na celom ovom serijalu", rekla je Aleksandra.

"Ti si zaslužila medalju za hrabrost, muški si to iznela", rekao je Tonči.

foto: Dragana Udovičić

Sledeći je nastupio Leon kao Sinan Sakić sa pesmama "Lepa do bola" i "Ej od kad sam se rodio" i doneo pravu kafansku atmosferu u studio, uz orkestar Mikice Gačića.

Leon je odabrao baš Sinana zato što je sušta suprotnost od njega i zato što ga privatno sluša i uvek naručuje Sinanove pesme u kafani.

"Pre svega, svaka čast, zezao si se do samog kraja. Ti si jedno otkrovenje celog šoua, izuzetno simpatičan svima nama, mislim da si ovde procvetao i da si pokazao ono najbolje. MIslim da ćeš biti zvezda, stvarno ti to želim", rekao je Andrija.

"Kad gledam retrospektivu, žao mi je što je kraj. Uzbudio si se baš kao u prvoj epizodi, to je bila ta energija, pa je glas otišao na više, ali je bilo super interesantno svima nama ovde. Znam da ti je želja bila da otpevaš SInana i uspeo si, zabavio si nas i svaka čast", rekla je Aleksandra.

"Sa kojim si se likom, izvođačem najviše poistovetio,gde si najviše uživao? Videćeš kako godine idu, čovek polako počne da menja mišljenje i onda evoluiraš do Sinana", rekao je Tonči.

"Kakav spektakularan izbor likova si nam ponudio do sad. I na kraju sa SInanom koji je sam po sebi spektakl sa svim svojim trilerima, preneo si nas u kafanu, svaka ti čast", rekao je Đuro.

foto: Dragana Udovičić

Edita kao Bijonse sa pesmom "Run the world" zablistala je na sceni igrački je otelotvorila Bijonse iako je imala problema sa in ear aparatom koji joj se otkačio.

"Hvala za sve ove dane i zabavu koji si nam ponudila, večeras je bio vrhunac svega toga", rekao je Đuro.

"Kad sam video sve ovo i kako si pevala u ranijim nastupima, shvatio sam kako pevaš, a večeras si htela tverkovati. Da sam sudija u američkim serijama, ja bih rekao porota zanemarite bubicu, devojka je fenomenalna", rekao je Tonči.

"Mislim da je Edita jedna od pravih zvezda ovog šoua, da je pokazala koliko je šarmantna, sa kojom energijom ovo radi, koliko je svaki nastup bio sjajan", rekao je Andrija.

"Najpre mikrofon nije radio ili je bio jako utišan, nije se čulo, ti si imala peh, da ne pomisli publika da nisi znala da pevaš. Gledajući sve nastupe ti si pokazala da si ozbiljan ženski vokal, ozbiljna pevačica, tako da što se mene tiče večeras nisi ni morala da pevaš. Ja sam potpuno ubeđena da ti možeš sve", rekla je Aleksandra.

foto: Dragana Udovičić

Četvrta je nastupila Dragana Mićalović koja se predstavila kao Dženifer Lopez i njen nastup sa dodele američkih nagrada.

"Sve pohvale, ne znam gde si bila bolja, možda najbolja kao Cune Gojković, pa i Ruslana, pa i svi ostali, svaka čast, sjajno", rekla je Aleksandra.

"Spektatkularan nastup, ovo je šlag na torti posle svih tvojih nastupa, baš si nas podigla na noge", rekao je Andrija.

"Imam samo jedan gest (naklon) i brava", rekao je Đura.

"Ovo je bila jedna sjajna energija, odlično pevaš u dubinama i ovo je bio jedan sjajan nastup", rekla je Gaga.

foto: Dragana Udovičić

Poslednji finalista na sceni bio je Stevan Anđelković koji je večeras ušao u kožu Elvisa Prislija i otpevao čuveni hit "Always on my mind".

"Ti si jedan tako suptilan čovek i jedan ogroman dijapazon koji može sve da uradi, ti si u samom vrhu kod nas. i moja poruka je da se raduješ tome i da nam daš još više", rekao je Andrija.

"Pridružujem se čestitkama, bio si divan kao i uvek. i pokazao si svoju moć transformacije, kao Toma Zdravković si bio briljantan, to je jedan od najboljih nastupa. Mislim da si potencijal veliki kao pevač i jedan redak biser na našoj sceni", rekla je Aleksandra.

"Elvis je bio kralj rokenrola a ja mislim da tebe možemo proglasiti kraljem TLZP-a", rekao je Đuro.

"Ti kao Elvis, bili ste pred nemogućim izborima večeras, sreća da ne moram da glasam jer ne znam šta bih radio, svi ste nadmašili sami sebe", rekao je Tonči.

foto: Dragana Udovičić

Pošto je nastupilo svih 5 finalista linije za glasanje su otvorene!

(Kurir.rs, Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track