Najnovije vesti

ON JE SIN LEGENDARNOG PEVAČA: Odrastao van Srbije, bio u središtu gej afere a evo kako se seća oca!
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRIO DETALJE

ON JE SIN LEGENDARNOG PEVAČA: Odrastao van Srbije, bio u središtu gej afere a evo kako se seća oca!

Stars

Nijedno veselje ne može da prođe bez vanvremenskih hitova kao što su "Mećava", "Slike u oku" ili "Opa, opa" čak ni šest godina nakon smrti Ljubiše Stojanovića Luisa. Njega je nasledio sin, Marko Luis, koji je slika i prilika svog autentičnog oca, koji je bio osoben i kada je reč o pevanju, ali i neobičnom stilu odevanja.

Marko je odrastao daleko od Srbije, u Nemačkoj, što je, pored očevog jedinstvenog pristupa muzici, oblikovalo i njegov odnos prema istoj, ali je, u više navrata, u nemogućnosti da dopre do publike u Srbiji, poželeo da napusti naše prostore ponovo i da se ostvari kao umetnik negde u inostranstvu.

 

Ipak, upornost se isplatila i Marko je danas jedan od predvodnika novog muzičkog talasa koji donosi znatno kvalitetniju muziku od one koja je preuzela primat, rame uz rame sa Božom Vrećom, Vasilom Hadžimanovim i Vukašinom Markovićem.

foto: Printskrin

Upravo je saradnja sa jednim od njih, Božom Vrećom, pokrenula brojne priče o njihovoj emotivnoj vezi i venčanju, ali kada su stvari otišle predaleko, sam pevač sevdalinki se obratio javnosti u želji da demantuje ove navode.

 

"Božo je to uradio zbog mene, iako se nikada ne bavi žutom štampom, ali ja sam mu rekao da nije trebalo to da uradi ni zbog mene jer to nije predmet ni mog interesovanja. Mi smo samo par dana nakon tih bombastičnih naslova šetali zagrljeni Sarajevom i smejali se", ispričao je Marko, dodajući da je smešno to što je neko od njihovog iskrenog prijateljstva pokušao da napravi senzaciju.

 

Marko Luis na najlepši mogući način neguje uspomenu na oca, pa je tako nedavno obradio jednu njegovu raniju pesmu, koja je takođe obrada starije pesme, budući da je to, prema njegovom mišljenju, nešto najlepše što je ostalo iza Luisa.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs/Puls, N.M.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...