NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ: Jubilej u znaku ludog provoda
Foto: Privatna Arhiva

Glossy PRIČA NEDELJE

NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ: Jubilej u znaku ludog provoda

Stars -

Crnogorski pevač priredio je slavlje povodom svog 50. rođendana, na kojem je okupio porodicu i brojne prijatelje, a najveće iznenađenje priredila mu je verenica Tatiana,piše GLOSSY

Povodom jubilarnog rođendana, pop pevač Nenad Knežević Knez organizovao je proslavu u svom omiljenom restoranu u Skadarliji, gde je 5. decembra ugostio oko pedesetak prijatelja. Sa svojom partnerkom Tatianom, kao pravi domaćin, dočekivao je goste i pobrinuo se da svima bude prijatno i lepo.

foto: Privatna Arhiva

- Nakupilo se tih godina, ali što se kaže, nije svaki dan 50. rođendan, tako da sam se potrudio da to obeležim na pravi način s ljudima koji su mi izuzetno dragi. Dugo sam razmišljao u kom bih prostoru sve organizovao, ali uz pomoć moje Tatiane odlučio sam da to bude upravo Skadarlija i restoran gde smo i ranije slavili bitne datume. Želeli smo mir i da nas niko sa strane ne ometa. Moje ćerke su se najluđe provele. Naši prijatelji inače obožavaju Tatianine i moje lude žurke jer smo nas dvoje takav spoj kod kojeg je provod zagarantovan. Vodimo računa o svakoj sitnici, od muzike, hrane, pića i posebnih iznenađenja koja se pamte - kaže Knez i dodaje da su mnogi gosti i zapevali.

foto: Privatna Arhiva

Nisam samo ja pevao. Svi koji su želeli latili su se mikrofona. Žurku su otvorili tamburaši, uz koje smo se zagrejali i malo popili, a onda su stvar u svoje ruke preuzeli ljudi koji me prate na nastupima - Dalibor i Neda. Počeli su s pesmom Miloša Radovanovića "Pukni, zoro", a onda su i drugi uzimali mikrofon i pevali. Hit večeri je bilo fantastično Tatianino iznenađenje, koje je krila od mene do samog kraja. Koreograf Milan Gromilić je u jednom momentu sa svojom ekipom zaigrao kankan ples, što je najavio Mima Karadžić. Tada je krenulo ludilo, koje je trajalo do jutra - završava Knez.

foto: Privatna Arhiva

GLOSSY/Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ESPRESO HELIJUM: Knez napunio pluća do kraja...Ma, kakav crtani film, ovo je HIT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track