(FOTO) SNEŽANA SAVIĆ je pre 40 godina uradila novogodišnji editorijal, i zanimljivo je koliko se NJENO LICE gotovo uopšte nije promenilo!
Foto: Dragan Kadić

poneka bora više i to je to!

(FOTO) SNEŽANA SAVIĆ je pre 40 godina uradila novogodišnji editorijal, i zanimljivo je koliko se NJENO LICE gotovo uopšte nije promenilo!

Stars -

Snežana Savić i danas, u sedmoj deceniji, pokazuje nam kolika je dama, te da za nju godine nisu prepreka da izgleda jednostavno sjajno!

Njenu karijeru obeležile su brojne filmske, televizijske i pozorišne uloge, ali je veliki deo publike najpre pamti kao Malinu u "Boljem životu" i Rajnu "Porodičnom blagu", seriji koja je ponovo aktuelna na RTS-u.

foto: Youtub/PrintScreen

Ona je godinama bila okarakterisana kao jedna od najlepših srpskih glumica, a to je tako bilo i davne 1977. godine na samom početku njene karijere.

Snežana je tada uradila intervju kao i novogdišnji editorijal za jedan magazin, a tada su je opisali kao mladu glumicu čije vreme tek dolazi.

Danas znamo da nisu pogrešili! Ona je jedna od najistaknutijih srpskih glumica, a zanimljivo je da se ona za 40 godina gotovo uopšte nije promenila u faci.

(Kurir.rs/Foto: Dragan Kadić )

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zvezda serije "Ubice mog oca" ispričala više nego što je smela: Glumci otkrili šta sve nas čeka u drugoj sezoni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track