POTRESNA SCENA U PAROVIMA: Uplakanoj Marijani konačno otkrili istinu o bratu koji je u zatvoru!
Foto: Printskrin

MIS SVETLANA SVE ISPRIČALA

POTRESNA SCENA U PAROVIMA: Uplakanoj Marijani konačno otkrili istinu o bratu koji je u zatvoru!

Stars -

U vili rijalitija "Parovi" povela se priča o Marijaninom bratu koji je trenutno u zatvoru. Požgaj je tvrdio da mu je on pomogao da dobije amnestiju u zatvoru, a onda se javila Mis Svetlana i otkrila pravu istinu.

Naime, Marijana nije poverovala u Požgajevu priču i sve vreme je tražila da produkcija stupi u kontakt sa njenim bratom, da ga čuje. Bila je vrlo potresena i kroz suze govorila.

foto: Printskrin

Umesto Marijaninog brata, u vilu se uključila Mis Svetlana koja je prokomentarisala celu priču i objasnila u kakvim je uopšte ona odnosima sa Marijanom pa i to zašto se odlučila da joj pomogne.

"Ovo je sve preemotivno za mene. Oprostite što se nisam javljala juče bila mi je slava. Ta priča je istinita što kaže Marjana. Veliki je post, ne možete da dozvolite da zapišava svako ovaj grad kako hoće. Moram da kažem, Požgaj mi je ostavio odličan utisak a Marijani poslednji put ću reći da ona mora da se podigne. Pritom ja napominjem da ja uopšte nju ne znam ni njenog brata. Nikad uživo niti u prolazu je nisam videla, odlučila sam da pomognem devojci ničim izazvana. Ja majku nemam, ona majku nema, ja jednostavno mogu da padnem na emocije. Na ništa drugo ne mogu da padnem. Požgaja ne poznajem nisam se kretala u tim krugovima, vrlo sam pravična i vrlo konzervativna. Za njega ne znam da li je pomogao, pre bih rekla da sam ja pomogla", rekla je Svetlana.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Burne, osuđivane i zabranjene: Poznati parovi koji su svoju ljubav započeli u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja