(VIDEO) TI IDEŠ GLAVOM BEZ OBZIRA, NISAM SMEO TO DA DOZVOLIM! Evo kako je Neša ostavio Mirelu i stavio tačku na njihovu vezu
Foto: PrintScreen/Youtube

SLOMIO JOJ JE SRCE

(VIDEO) TI IDEŠ GLAVOM BEZ OBZIRA, NISAM SMEO TO DA DOZVOLIM! Evo kako je Neša ostavio Mirelu i stavio tačku na njihovu vezu

Stars -

Oko učesnice "Parova" Mirele Lapanović već nekoliko dana diže se prašina. Naime, atraktivna brineta u vilu je ušla kao zadovoljna i emotivno ispunjena žena, ali se to veoma brzo promenilo.

Naime, nedavno su isplivali eksplicitni snimci nje i Marka Perovića, što je uzdrmalo njenu romansu sa izvesnim Nešom, za koga se kasnije ispostavilo da je dosta stariji od nje, ali i da je oženjen.

foto: PrintScreen/Youtube

Njen odnos sa Nešom kulminirao je kada se on pojavio na vratima vile, što je isprva obradovalo Mirelu, ali kada je shvatila zbog čega je došao njeno oduševljenje je splaslo.

On je u "Parove" ušao kako bi joj saopštio da želi da se vrati ženi i kako mu je namera da izgladi situaciju sa porodicom.

- Nisam smeo da dozvolim ovo. Nisam znao za pornić, iako sam te to pitao. Ti ideš glavom bez obzira, ti slušaš Milija. Ovo ti gledaju roditelji - pričao joj je Neša.

Kako je ona reagovala i šta mu je rekla pogledajte u priloženom snimku.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track