(VIDEO) OPŠTI HAOS U ZADRUZI! PRŠTALO IZMEĐU KIJE I LUNE: Neće mene da pljuje  ŠVALERKA moga muža!
Foto: Printscreen

ZARATILE OKO SLOBE

(VIDEO) OPŠTI HAOS U ZADRUZI! PRŠTALO IZMEĐU KIJE I LUNE: Neće mene da pljuje ŠVALERKA moga muža!

Stars -

Luna Đogani komentarisla je sa Milanom Kristinu Kockar, a posle završenog video-klipa, blogerka je odmah iznela svoj stvar.

"Ja sam rekla da mislim da ga voli. To sam primetila. Ne kažem da bi Kija bila sa njim, ali mislim da joj u dubini duše on nedostaje. Ništa ružno nismo rekli. Mene je Milan pitao da li mislim da je Andrija stvarno sa Kristinom, ja sam rekla da mislim. Ali sam isto rekla da vidim po njoj da kada priča o njemu, da joj nije drago. To je moje mišljenje", izjavila je Luna.

foto: Pritnscreen

"Ja sam mnogo puta videla taj njihov pogled da im se sretne. I videla sam tu nešto. Zaista ne može ništa da mi promakne. Ja bih ipak rekla da se oni i dalje vole. Vreme će pokazati", rekla je Saška.

"Saška od.ebi", nervozno je izjavio Sloba.

Kada je došao red na Kristinu Kockar da komentariše celu situaciju, prvo je rekla da nema komentar, a onda ušla u svađu sa Lunom Đogani.

"Jadan je ovaj svet, gde neko ko je ljubavnica moga muža komentariše mene", rekla je Kija i obratila se Luni: "Ne možeš tako nešto da komentarišeš"!

Luna se branila rečima kako nju Kija komentariše non-stop, svaki dan, a onda se u celu rapsravu, nakon Saške Karan umešala i Jelena Golubović.

"Pa evo to je to… da je pitanje trenutka da će napasti Lunu. Iako je Sloba rekao pred Kijom da je Luna Slobina ljubav. Koliko to treba Kija da čuje, da bi joj došlo do glave? Ovo je samo sujeta. Sloba ima svoju ljubav", govorila je Jelena.

foto: Pritnscreen

Jelena je u nastavku dodala i kako smatra da Sloba uživa u situaciji kada se obe bore oko njega, a zatim je Kija imala ponovo svoje izlaganje, u okviru koga je rekla da je Luna poslednja osoba koja treba da priča o njenoj ljubavi prema Slobodanu.

"Ja sam pre svega uvučena u sve ovo. Ja imam pravo da komentarišem bilo šta, a da se tako govori da ja volim Slobodana… to je laž! To je bio moj život, sve sam radila sa njim, 90 posto je bio uz mene. I tako je kako je. Pet godina nije malo. To je bio najlepši period mog života", izjavila je Kija, nakon čega je rekla da je sa Slobom imala situacije i kada su redovno vodili ljubav.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZA SEKSI BUGARKOM UZDISALA JE SRBIJA: Zavela je Cecinog brata, imala aferu sa oženjenim kolegom, a evo s kim sad izlazi u provod

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja