Najnovije vesti

(VIDEO) SANJA SE GUŠILA U SUZAMA, PA JOJ MATORA OTKRILA TAJNU ZAVERU SAŠKE I JELENE! Evo kakav se KURŠLUS sprema u Zadruzi
Foto: Printscreen

jovana ih sve prozrela?

(VIDEO) SANJA SE GUŠILA U SUZAMA, PA JOJ MATORA OTKRILA TAJNU ZAVERU SAŠKE I JELENE! Evo kakav se KURŠLUS sprema u Zadruzi

Stars

Danas je došlo do svađe između Mikija Đuričića, Bore Santane, Jelene Golubović i Saške Karan. Đuričić je Santani zamerio što se žalio ovim cimerkama, nakon čega mu je rekao da prelomi sa kim želi da se druži, sa njim ili sa pevačicom i rediteljkom.


U toku ove rasprave, Sanja Stanković prala je sudove u kuhinji, a tada je došlo do gurkanja između nje i Jelene Golubović. Kada je ova situacija prošla, Sanja se rasplakala prvo u dvorištu, a zatim i u pabu. Rame za plakanje bila joj je, kao i uvek, Jovana Tomić Matora.

 

foto: Printskrin

- Bora je ljigavko. On je postao takav ljigavko - rekla je Matora.

 

- Drago mi je što je Miki rekao Bori da bira ili one ili on. Bora je postao isti ološ kao Jelena i Saška - izjavila je Sanja.


- Ej, on ogovara tako napolju, Bora je takav - ljigav. Vidiš da ti d*kaju tvog najboljeg druga. Ona (Jelena) i Saška imaju dogovor da izbace Mikija, provokacijom. Treba da dozvolim da se neko izd*kava na tebe i da ja to gledam - nervozna je bila Jovana.

 

foto: PrintScreen/Youtube

Sanja je i u nastavku razgovora plakala, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi ispod.

 

(Kurir.rs/Pink.rs/Foto:Youtube/PrintScreen)

 

POGLEDAJTE BNUS VIDEO:

DARA BUBAMARA SREĆNO ZALJUBLJENA: Ovaj snimak dokazuje da pevačica prosto sija!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...