IVAN MARINKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Poslao poruku ćerki i otkrio da će sa Kulićima voditi borbu za dete!
Foto: Printscreen

PAROVI

IVAN MARINKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Poslao poruku ćerki i otkrio da će sa Kulićima voditi borbu za dete!

Stars -

siguran u

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Ivan Marinković, postaće otac za nekoliko meseci kada se porodi Miljana Kulić.

Njih dvoje su u zanosu napravili dete koje je Miljana odlučila da rodi, ali su oni nakon toga zapali u veliku krizu i sada su u jako lošim odnosima.

Ivan je odgovarao na pitanja, i otkrio mnoge zanimljive stvari.

Sinoć si emotivno reagovao na poklon koji si dobio ( šoljica sa fotografijom ćerke). Evo prilike da joj poručiš nešto!

"Oduševio sam se! Pogotovo zbog toga što i moji fanovi vide koliko mi Lena fali, i ako ja malo pričam o njoj, iz razloga što bi mi teže bilo. Hvala fanovima, a mojoj lepotici tata želi da bude dobra, da sluša koga treba da sluša, i da tata jedva čeka da je vidi, poljubi i zagrli".

Mnogi gledaoci su bili iznenađeni što si i sa Mirom pričao o potomstvu. Da li bi zaista to uradio još jednom u rijalitiju?

"Joj, to je bilo više u šali, i ovim putem bih se izvinio Mirinoj porodici i prijateljima, jer ne želim da neko pomisli da bih tako nešto uradio zarad plasmana. Ovo što se desilo, desilo se, žao mi je što je posle toga sve otišlo gde ne treba, ali iz ove kože se ne može".

I dalje si u lošim odnosima sa Miljanom, kakav će biti vaš odnos van vile? Ipak ćete dobiti dete za nekoliko meseci.

"Ne znam ni sam šta će biti van ove vile, ali da želim da naš odnos bude bolji, želim... No, kako se stvari odvijaju, teško da će se to desiti, jer iz dana u dan ta netrpeljivost raste".

Stekao se utisak da se plašiš porodice Kulić, da li je to tačno?

"Nema razloga da se plašim, već kapiram da će kao i sa Miljanom, i sa njenom porodicom biti i te kako zategnuti odnosi. Meni ništa drugo ne preostaje nego da vodim veliku borbu za dete, jer znam da će se oni boriti protiv mene i toga da viđam dete. Jednostavno, biće to velika borba, ali šta da radim".

Vidiš li sebe kao jednog od favorita? Ako je tako, da li je finale realan domet?

"Zašto da ne? Verujem u sebe i svoje fanove i glasače koji prepoznaju u meni ono iskreno i najbolje. U rijalitiju sam već jednom bio u finalu, pa i sada mislim da zaslužujem finale, a dalje kako bude, jer ovde ima jako dobrih igrača... I svima želim visok plasman", rekao je Ivan.

foto: PrintScreen/Youtube

(Kurir/Happy, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) DILOVANJE DROGE UŽIVO U VESTIMA?! Da li je moguće da se američkoj televiziji desio žešći peh?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track