ELIZABETA ĐOREVSKA O ULOZI U SERIJI UBICE MOG OCA: Krijem od Vuka ko mu je otac
Foto: Promo, Vladimir Šporčić

ISKRENA

ELIZABETA ĐOREVSKA O ULOZI U SERIJI UBICE MOG OCA: Krijem od Vuka ko mu je otac

Stars -

Nove fioke se nisu otvarale, a i dalje ćemo biti daleko od saznanja s kim sam dobila Aleksandra. Olja je vrlo čudna majka za moje pojmove. Ide protiv svog deteta, kaže poznata glumica

Elizabeta Đorevska iza sebe ima karijeru dugu više od dve decenije, a u seriji „Ubice moga oca“ zablistala je kao Olja, majka glavnog junaka, inspektora Jakovljevića. U razgovoru za Kurir zvezda Pozorišta na Terazijama otkriva kakav je filmski sin Vuk Kostić i kako pamti snimanja s Džeraldom Batlerom.

- Doručak u novoj sezoni ostaje na Aleksandrovom meniju. Olja je vrlo čudna majka za moje pojmove. Privatno bih dušu dala za svog sina, a ovde ona ide protiv svog deteta. Majke su razne - kaže Beta i dodaje:

- I dalje ćemo biti daleko od saznanja ko je Aleksandrov otac. Vuk je divan partner. Sećam se da smo jednu tešku scenu snimili iz prvog pokušaja.

Glumica napominje da njen lik u novim epizodama ništa ne čuva u fiokama i fasciklama.

- Fioke se nisu otvarale. Biće jedna intriga pred kraj sezone - objašnjava Đorevska.

Nema novih angažmana

Ona otkriva da je više naklonjena Katarini Radivojević.

- Podržavam je zato što mi nosi unuče. Jelenu, koju igra Nina Janković, nisam ni upoznala. Naravno da ću da prihvatim snajku koja će da mi rodi unuče.

Elizabeta nam se žali da joj je serija donela nagradu, ali ne i nove angažmane.

- Napravila sam dobru ulogu u „Ubicama“ i niko me nije poznao ni za jedno novo snimanje. U životu dođem kao jedinica spasa - naglašava Beta.

Stranci bolje plaćaju

Naša sagovornica ima mnogo više posla u stranim produkcijama.

- U Srbiji ništa ne može da se meri sa snimanjem sa strancima. Mnogo veći novac je u igri. Doživela sam na snimanju da ne smem sama da uzmem času vode i da pomerim svoju stolicu. Imam momka koji brine o meni. Za tim stvarno nema potrebe - zaključuje glumica.

foto: Profimedia

U dobroj formi

BATLER SE NE ODVAJA OD TEGOVA

Elizabeta Đorevska u svojoj biografiji može da se pohvali da je radila film „Koriolan“.

- Džerald Batler je šmeker. Stalno nosi svoje tegove i vežba svoje mišiće. Najbolje smo se družili na žurki. Uživa u životu kao i svaki pravi Irac - kroz osmeh će Beta.

Kurir / Ljubomir Radanov

Foto: Vladimir Šporčić, Promo, Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja