ŠOK ISPOVEST BILJANE DRAGOJEVIĆ: Moj Dejan je zbog Dalile uništio svoj život!
Foto: PrintScreen, Marina Lopičić

nikad iskrenije

ŠOK ISPOVEST BILJANE DRAGOJEVIĆ: Moj Dejan je zbog Dalile uništio svoj život!

Stars -

Dejan Dragojević već mesec dana nije u kontaku sa majkom Biljanom, a glavni uzrok svega jeste njegova ljutnja što mu majka nije prepisala plac koji je posle pripao Davidu.

Biljana je skupila snagu i ispričala šta se tačno dogodilo u njenom i Dejanovom odnosu i kavo mišljenje ima o njegovoj suprugi Dalili.

"Ja nisam takva žena da detetu okrenem leđa, ovo je Dejanov izbor, ja to poštujem, ali njemu su moja vrata uvek otvorena. Taj plac o kome Dalila priča još pre petnaest godina namenjen je Davidu, on je tada krenuo u srednju školu, a Dejan u prvi razred osnovne. Dejan se nikad zbog toga nije bunio, oko tog placa nikad nije bilo polemike dok nije upoznao Dalilu. Ja ne mogu neke stvari da podržavam ako nisu kako treba, bio to David ili Dejan, uopšte ih ne razdvajam. Dejan je pošto-poto morao da napravi kuću za dva meseca, a ljudi se kuće ceo život. Posvađao se sa mnom zato što ja nisam Kardašijan da mu odmah kupim plac kad je on to zacrtao. Nisam im dala da podignu sprat na mojoj kući jer ne želim da Dalila ili Aleksandra ulažu novac u moju porodičnu kuću koju imam sa sestrom i bratom i da mi sutra neko zbog toga prebacuje. Da imam gotov sprat, dala bih im da tu da žive, ali ne želim da oni ulažu u moju porodičnu kuću. Ponudila sam im da žive kod nas dok ne nađu odgovarajući plac, ali oni su želeli da im odmah dam ili prepišem plac, pa su se zato pokupili i otišli u Bosnu", kaže Biljana, i dodaje šta je još uticalo na to da joj sin okrene leđa.

foto: Marina Lopičić

"Šokirana sam ponašanjem sina, koji je svojoj porodici okrenuo leđa zbog Dalile. On nema razlog da bude ljut na nas, otkako je s njom on se totalno promenio. Izjavio je u jednom uključenju da pošto ne volim Dalilu, ne volim ni njega. Lupa gluposti. Što imam da volim ja nju ili ona mene, treba da postoji uzajamno poštovanje, i to je sasvim dovoljno, ali s njene strane nema poštovanja. Danas, sutra može i da ne bude više sa tom ženom, pa gde će onda? Naravno, kod majke, pa ja sam mu dala život. Dejan je nezreo, klinac je, pokajaće se jednog dana zbog svega. Kada je Dalila ušla u kuću, krenula je da se iznosi privatnost familije. Glupo je mešati porodicu u rijaliti, a to što je Dalila uradila jeste degutantno. Aleksandra to nikad nije uradila, već je uvek štitila porodicu. Kada sam ja javno osudila Dalilino ponašanje i rekla da ne treba da iznosi neke stvari i demantovala njenu priču, Dejanov i moj odnos je zahladneo, on se tada naljutio. Poslednji put smo se čuli pre mesec dana, posle toga me je blokirao, sada ne mogu ni da ga zovem. Dalila je blokirala i rođenu majku, pa me ne čudi što je pod njenim uticajem i on to uradio. Smatram da majka treba da se poštuje. Ovo mu nije trebalo u životu, nakon rijalitija i dva meseca veze on se oženio, a devojku ni ne poznaje. Rekla sam i Davidu i Dejanu da ne forsiraju brak, da sa tim ne treba žuriti jer ljudima treba vremena da se upoznaju. Ja sam i to prihvatila, ali ne prihvatam da se odrekne majke i brata. Svi njeni su mu super, a dobro znamo kakva joj je majka. Ja mu ne valjam što sam ga ceo život mazila i pazila i sad ga gledam kao bebu sa cuclom i pelenom. Ma on je još dečak, nije odrastao. Ne mogu da shvatim da se on oženio, meni je to neshvatljivo da je on kao nečiji muž. Nije dovoljno odrastao u glavi i uništava svoj život."

foto: Printscreen/Happy

U priče da je Dalila na Dejana bacila magiju pa da je zbog toga zaluđen njome sve više veruje i Biljana:

"Ja ne verujem u magije, ali kad vidim kako se Dejan ponaša, kažem da možda stvarno nešto postoji. Ne mogu da verujem da se okrenuo protiv svih zbog žene. Ko kaže da je njegovu ženu moram da volim? Šokiralo me je Dejanovo uključenje u emisiju u kojoj smo gostovali Mungos i ja. Pitao je jel to zoološki vrt i dokazao kakav je klinja u glavi."

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Svet)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECINA ANASTASIJA NAPRAVIĆE NERED: Kad vidite šta će nositi u NAJLUĐOJ NOĆI, neće vam biti dobro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track