NATAŠA ŠAVIJA SRAMOTNO IZVREĐALA SNEŽANU DAKIĆ: Ona je jedna isfrustrirana baba!
Foto: PrintScreen, Damir Dervišagić

TEŠKE REČI

NATAŠA ŠAVIJA SRAMOTNO IZVREĐALA SNEŽANU DAKIĆ: Ona je jedna isfrustrirana baba!

Stars -

Snežana Dakić napravila je ozbiljan skandal na snimanju novogodišnje emisije “Izvedi me” kada je videla da gostuje sa Natašom Šavijom, Sindi Models i Oljom Crnogorac.

“Snežana je došla u dogovoreno vreme kao i svi ostali gosti, ali kada je videla njih tri, rekla je da ne želi da učestvuje jer joj nije mesto u društvu takvih osoba. Organizatori su pokušali da je smire, ali sve je bilo uzalud, pa se ona okrenula i napustila studio. Ostali gosti nastavili su snimanje, a emisija će biti emitovana krajem decembra”, priča izvor sa lica mesta, a Nataša Šavija sve i potvrđuje.

foto: Damir Dervišagić

“Znam sve. Uvek se nađe neka propala voditeljka i šminkerka da pljuje po mladim i lepim devojkama. Providno je da se kompleks krije iza toga, ja iskreno tako nešto nisam doživljavala od nekih normalnih osoba. Svi sa estrade uvek mi se uredno jave, fini su i nikad ne čujem ništa loše ni iz čijih usta. Naravno, osim Jelene Maćić, Snežane Dakić i sličnih budala, da ne kažem od nedoje*anih i isfrustriranih baba. (smeh) Ma jadne su mi”, rekla je bivša starleta, a sada modna kreatorka.

Ni Olja Crnogorac nije ostala dužna Snežani: “Da sam ja nju videla, otišla bih prva.”

Snežana Dakić, pak, nije želela da nam objasni zašto joj je smetalo da deli kadar sa mlađim gošćama, pa je burno reagovala.

“Šta vas briga što sam ja otišla, zbog koga i čega!”, izvikala se ona.

foto: Dragan Kadić

(Kurir/Svet, Foto:Printscreen/D.Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZAZOVNA DO BOLA: Nataša Šavija na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track