UŽIVA NA KOPAONIKU: Dragi Domić pobegao na sneg
Foto: Privatna arhiva

Odmara se

UŽIVA NA KOPAONIKU: Dragi Domić pobegao na sneg

Stars -

S obzirom na to da nije ljubitelj zimskih sportova, folker dane provodi šetajući i obilazeći najbolje restorane na najpoznatijem srpskom skijalištu

Dragi Domić jedva je dočekao slobodne dane da se skloni iz gradske gužve i pobegne na neko mirno mesto gde mu niko neće smetati. Pevač je izabrao Kopaonik jer zna da će se tamo fizički i psihički preporoditi.

S obzirom na to da nije ljubitelj zimskih sportova, folker dane provodi šetajući i obilazeći najbolje restorane na najpoznatijem srpskom skijalištu. Uglavnom se hrani domaćim specijalitetima, jer više ne može da podnese sendviče s benzinskih pumpi i brzu hranu.

On se trudi da uživa u svakom trenutku jer mu je prethodni period bio paklen zbog brojnih nastupa i obaveza oko novogodišnjih snimanja. Ovo mu je idealna prilika da se odmori nakratko, a onda da se u top-formi vrati poslu, kojeg oko Nove godine ima i previše. Njega već za nekoliko dana očekuju svirke, pa će tek oko Božića ponovo biti slobodan nakratko i tada će biti u svom rodnom Šapcu.

- Jedva sam čekao da odem iz grada, bar nakratko, i malo odmorim mozak. Nije da se žalim, zahvalan sam bogu što ima posla, ali mnogo je naporno, naročito u ovom periodu - rekao je pevač.

Kurir / M. D.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track