PRIJOVIĆKA PREKO KURIRA MOLI DEČKA: Aman, Filipe, zaprosi me!
Foto: Damir Dervišagić

Neuobičajeno

PRIJOVIĆKA PREKO KURIRA MOLI DEČKA: Aman, Filipe, zaprosi me!

Stars -

Već dugo očekujem taj trenutak. Sad bih ga ja verila, ali znam da on to ne bi voleo, ipak je to muški posao, kaže izabranica najstarijeg naslednika Živojinovića

Aleksandra Prijović čvrsto je rešila da se naredne godine uda za dugogodišnjeg dečka Filipa Živojinovića, pa mu je preko Kurira poručila da je krajnje vreme da je zaprosi!

Porok

NE MOŽE BEZ NIKOTINA

Priju smo zatekli na snimanju „Grand specijala“, gde nije mogla ni pola sata bez cigarete. Prijovićka je koristila svaku priliku kad drugi pevači izvode plejbek da ode u kuhinju kako bi zapalila cigaretu. Kad ju je Saša Popović pitao zbog čega je toliko nervozna, Prija mu je otkrila da ne zna gde udara od poslovnih obaveza i da je preumorna, pa je cigarete smiruju.

Popularnu pevačicu mediji odavno zovu Brenina snajka, a ona je dugo ponavljala da nije spremna za brak i da Filip i ona ne razmišljaju o tome. Međutim, sada je promenila ploču - Prija priznaje da je spremna da stane na ludi kamen. Ona je za Kurir otkrila svoje novogodišnje želje.

- Iskreno, nadam se da će u narednoj godini naša veza preći na viši nivo. Volela bih da se svadba uskoro desi i iščekujem trenutak da me Filip zaprosi. Mi smo u vezi dve godine, divno se slažemo, funkcionišemo, živimo zajedno, pa što ne bismo i stupili u brak - pita se Prija.

foto: Damir Dervišagić

Na naše pitanje zbog čega ona ne preuzme inicijativu, Brenina snajka se drži tradicije i smatra da je to muški posao.

- Svi me to pitaju. Nisam ja muško, pa ne mogu ja njega da verim. Ja bih volela to. I da mogu, ja bih njega verila sad, odmah. Ali znam da Filip to ne bi voleo, jer je to njegov posao - kaže pevačica.

Prijovićka pored uspešne veze gradi i još uspešniju karijeru, pa će krajem januara krenuti na američku turneju. Naravno, s dečkom.

- Idem u SAD, biću tamo nekoliko nedelja. Odlazim s Filipom jer ne možemo da podnesemo toliku udaljenost. Danju ćemo biti u njegovoj firmi, gde će on završavati poslovne obaveze, a uveče idemo na moje nastupe. Biće super - kaže Prija.

foto: Vladimir Šporčić

Popović blažen među ženama

PUKO AKVARIJUM!

Saša Popović odlučio je da novogodišnji „Grand specijal“ bude neobičan, pa je u goste pozvao sve vrhunske cice. Pored Aleksandre Prijović, u emisiji su bile i Milica Todorović, Katarina Grujić, Milica Pavlović, Andreana Čekić i Rada Manojlović, koja je ultrakratkom haljinom privlačila muške poglede. Direktor „Granda“ je ponosno stao pored njih i prokomentarisao da je lepo biti blažen među toliko lepih devojaka.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PRIJOVIĆKA I ADIL UKRSTILI GLASOVE: Razvalili Cecin veliki hit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track