PORODIČNA IDILA NEDE UKRADEN: Unuci su već dobili poklone!
Foto: Vladimir Šporčić

Neda otvorila vrata svog doma

PORODIČNA IDILA NEDE UKRADEN: Unuci su već dobili poklone!

Stars -

Pop pevačica novogodišnju noć neće provesti s mezimcima, ali će to nadoknaditi za božićne praznike, koje će proslaviti u krugu porodice

Neda Ukraden otvorila je vrata svog doma na Banovom brdu i pokazala kako u prazničnoj atmosferi uživa sa svojom porodicom - ćerkom Jelenom i zetom Peđom, ali i unucima - Dušanom (3) i bliznakinjama Nedom i Aleksandrom (6).

Iako će novogodišnje praznike provesti radno - za doček je u Trogiru, dok je 2. januara u Tivtu - pevačica se trudi da svaki slobodan momenat provede s mezimcima kako bi nadoknadila propušteno.

- Krivo mi je što novogodišnju noć neću provesti s Duletom, Nedom i Aleksandrom, ali baka mora da radi i oni to znaju. Mi sve to nadoknađujemo ovih dana. Idemo u šetnje, igraonicu, igramo se u kući. Pre nekoliko dana smo zajedno kitili jelku i oni su bili presrećni što im ja pomažem - kaže Neda i dodaje da će odmah nakon koncerata doći pravo u Srbiju.

foto: Vladimir Šporčić

- Čim završim poslovne obaveze, stižem u Beograd kako bih ih izgrlila i izljubila, i naravno predala im poklone. Neke poklone sam im već dala, jer ne mogu da čekaju, ali svaki dan ih nadopunjujemo, tako da će ih nešto sačekati ispod jelke. Aleksandra voli krune i džidže, Neda želi barbiku s kućnim ljubimcem, a Dule robote - priča ona kroz smeh.

foto: Vladimir Šporčić

S obzirom na to da u novogodišnjoj noći neće biti s porodicom, Neda je odlučila da se za božićne praznike odmori.

- Taj dan ćemo provesti u porodičnom ambijentu. Božić je najvažniji i najveseliji praznik za nas i tradicija mora da se poštuje. Nakon toga oni idu na zimovanje, a baka im je već kupila jaknice da budu spremni - završava Neda.

Jelena Stuparušić - Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track