DAČIĆ KOD AMIDŽIJA OTKRIO KADA JE IZGUBIO NEVINOST! I ta priča je zaista legendarna
Foto: PrintScreen/TV Pink

od malih nogu mašta o tome

DAČIĆ KOD AMIDŽIJA OTKRIO KADA JE IZGUBIO NEVINOST! I ta priča je zaista legendarna

Stars -

Ivica Dačić je jedan od večerašnjih gostiju u emisiji "Amidži šou", a voditelj Ognjen Amidžić je osmislio i malo iznenađenje za ministra spoljnih poslova, koji je juče proslavio 52. rođendan.

Naime, on je kontaktirao njegove poznate prijatelje i zamolio ih da mu upute video čestitku. U to su se između ostalih uključili i Ceca, Ana Bekuta, Aca Lukas, Aco Pejović, Dragan Bjelogrlić, Dejan Stanković, Željko Joksimović...

- Dragi moj prijatelju, želim ti puno zdravlja i sreće. Da si mi uspešan kao i do sada. Voli te tvoja Ceki - poručila mu je folk diva.

foto: PrintScreen/TV Pink

Dačić se zahvalio uz osmeh i potvrdio da su mu sve to izuzetni prijatelji, a potom je priznao i šta želi sam sebi za rođendan.

- Kada sam bio mlađi, ja sam želeo da za 50. rođendan održim koncert. Sada bih mogao da to malo pomerim, na recimo 55. godinu - rekao je lider SPS-a.

Kasnije u toku emisiji Dačić je otkrio i jedan škakljiv detalj iz svoje prošlosti. Naime, on je obelodanio kako je i kada izgubio nevinost.

Ministar je istakao da se to desilo kada je 15 godina i to u šumi u toku radne akcije. On je duhovito dodao da su "išli u partizane", jer su taj izraz tada upotrebljavali kada se zavuku u šumu.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track