(VIDEO) ON JE GURNUO, ONA MU UDARILA ŠAMARČINU: Luna i Sloba nastavili sa NAJBRUTALNIJIM psovkama i uvredama!
Foto: Printscreen

NE PRESTAJU DA SE SVAĐAJU

(VIDEO) ON JE GURNUO, ONA MU UDARILA ŠAMARČINU: Luna i Sloba nastavili sa NAJBRUTALNIJIM psovkama i uvredama!

Stars -

Ljubav između Slobe Radanovića i Lune Đogani je po svemu sudeći pred pucanjem. Nakon što je Sloba odgurnuo Lunu, ona je njemu udarila šamar i nisu pričali ceo dan.

U jednom trenutku ljubavnici su zakopali ratne sekire, ali primirje kratko trajalo.

"I ja sam bio naivan nekada. To ne može da se promeni, nema tu šta da se menja. To se nauči da ne budeš naivan. Ja tebe ne želim da promenim. Svaka budala može da ti kaže šta misli. Što teraš inat?", pitao je Sloba Lunu, a ona mu je odgovarala da ga ne razume.

"Praviš od mene debila. Za sve što sam ti do sada rekao bio sam upravu. Ovde nema posesivnosti i ljubomore, ovo je stvar nečeg trećeg. Ti ne treba da budeš loša prema ljudima, nego da se neko plaši tvoga odgovora. Nisi dosledna svojih stavova", napadao ju je Sloba.

"Ti si baš dosledan! Pričaš sa Teodorom! Šta tebe zabole za njen pritisak?! Nije mogao neko drugi da prokomentariše, nego ti", prebacila je Luna Slobi, a onda nastavila da ga napada.

"Ti mene tretiraš kao da sam retard. Kao dete debil. Kao dete iz jaslica, kome mama drži lekciju što nije jelo, a apsolutno nemaš pojma kakav ja život imam. To što mene moja mama čuva i tepa ne znači da sam debil i da treba da se čuvam", pričala je Luna.

"Ti si sad klasična debilčina ako tako misliš", ljut je bio Radanović, Luna mu je odmah odbrusila.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track