TEODORA OPLELA PO BIVŠOJ DRUGARICI: Gorana je spavala sa ovim folkerom zbog dva minuta spota!
Foto: Printscreen

HAOS

TEODORA OPLELA PO BIVŠOJ DRUGARICI: Gorana je spavala sa ovim folkerom zbog dva minuta spota!

Stars -

Da ima istine u staroj izreci da je tanka linija između ljubavi i mržnje, svakodnevno pokazuje Teodora Džehvarović, koja nema nijednu lepu reč za Tamaru Milutinović i Goranu Gačić, bivše koleginice iz grupe „Đavolice”.

Nakon priče da su je tokom saradnje Tamara i Gorana šikanirale, Teodora je tokom svađe sa fitnes instruktorom Miljanom Vračevićem rekla i da je Gačićeva imala seks sa kolegom Acom Lukasom, zbog, kako je objasnila, dva minuta spota.

"Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali Teodoru neću komentaristi. Uživam sa porodicom, na putu sam", bilo je sve što nam je rekla Gorana, za razliku od Tamare, koja je rešena da bivšoj koleginici ne ostane dužna.

foto: Dragan Kadić

"Notorna je glupost reći tako nešto za Goranu jer je devojka poštena, udata je i ima bebu. Ne želim uopšte da pričam o tome niti da komentarišem svoje kolege, jer se svi mi dobro poznajemo. Više ne mogu da slušam to dete, koje ne prestaje sa glupostima. Njoj neko treba da zapuši usta. Teodora govori o sebi kakav je čovek i jasno pokazuje da nema nimalo duše. Jedva čekam da izađe i da je suočim sa svim pričama koje je izrekla u rijalitiju", kaže Tamara na početku razgovora i objašnjava da ni priče o navodnom maltretiranju i drogiranju nisu tačne.

"Teodora glumi žrtvu i ispada fina, dobra i jadna, ali je daleko od toga. Sada priča da nas dve nismo njen nivo i da je ona „postigla” da uđe u rijaliti, a mi smo napolju. Ali istina je da je tamo jer nema posla, niko je ne zove, a i kada bi ugovorila nastup, na svirke bi išla autobusom. Upravo zbog toga što im nije donosila novac, Teodori nije produžen ugovor sa „Grandom”", priča Tamara i otkriva koji gest bivše koleginice ju je najviše uvredio.

"U svađi sa Miljanom je rekla da nikad ništa nije delila sa nama, a u moju kuću je ulazila bez kucanja. Eto, toliko smo bile bliske. Nema smisla da sada priča da navodno „zna šta smo Gorana i ja radile na nastupu“, sugerišući ko zna šta", kaže na kraju Tamara, koja je letos kumovala na svadbi Gorane i Marka Gačića.

foto: Printskrin/Instagram

Inače, Teodora je nedavno u svađi sa Miljanom Vračevićem ponovo prozvala bivše koleginice iz grupe „Đavolice”.

"Ti si možda mala, ali si prava manipulatorka. Rekla si da se Gorana je*bala sa oženjenim muškarcem zbog dva minuta spota. Rekla si da je devojka narkomanka", vikao je Miljan na Teodoru.

"Pominje mi njih dve, jer zna da mi je to bolna tema, zato što su me psihički maltretirale. Sada rade za džabe, pevaju za džabe po proslavama i krštenjima! E pa, brate, nisam ti ja taj kalibar", rekla je Teodora o Tamari i Gorani.

foto: Printscreen

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KARLEUŠA ISPROZIVALA SAŠU POPOVIĆA PRED KRCATIM KLUBOM: Došao je sa ženom na njen nastup, a zbog Jeleninih reči pocrveneo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track