INDIRA HOĆE NA EVROVIZIJU: Hrvati napravili uži izbor za odlazak u Portugaliju
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Spremni

INDIRA HOĆE NA EVROVIZIJU: Hrvati napravili uži izbor za odlazak u Portugaliju

Stars -

Bivšoj pevačici Kolonije ponuđeno da predstavlja svoju zemlju na festivalu u Lisabonu. Pored nje u konkurenciji Franka i Damir Kedžo

Hrvatsku već uveliko trese evrovizijska groznica. S obzirom na to da ni ove godine neće biti festivala Dora, na kojem su ranije birali svog predstavnika, Radio-televizija Hrvatske je napravila najuži izbor kandidata.

Zasad je najveći favorit Indira Levak, nekadašnja pevačica grupe Kolonija.

Na ovaj način je izabran i prošlogodišnji predstavnik Hrvatske na Evroviziji Žak Houdek.

- Ne mogu ni da potvrdim ni da demantujem tu informaciju. Bilo je govora o tome da Indira ide na Evrosong, ali ništa još konkretno - rekao je Miroslav Levak, pevačicin suprug i njen menadžer, i dodao:

- Indira bi rado prihvatila ponudu da predstavlja Hrvatsku na Pesmi Evrovizije u maju u Lisabonu. Evrosong je izazov svim muzičarima. Predivna je priča predstavljati svoju zemlju na jednom takvom takmičenju - kaže Levak.

foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Rok za konačnu odluku je početak marta, a pored bivše pevačice Kolonije, potencijalni favoriti su i Franka, čiji menadžer Siniša Bevanda nije hteo to da komentariše, i Damir Kedžo.

- Sa nam nije niko kontaktirao, ali znam da Kedžo ima veliku želju ne samo da nastupa na Evrosongu već i da pobedi - rekao je pevačev menadžer Goran Belošević.

J. S. - Foto: Aleksandar Jovanović Cile; Privatna arhiva

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track