MARIJA ŠERIFOVIĆ OTVORENO O NEZGODI KOJU JE DOŽIVELA: Ali, kad čujete kraj priče, smejaćete se kao ludi! To samo ona može
Foto: Vladimir Šporčić

kakav epilog neprijatnog iskustva

MARIJA ŠERIFOVIĆ OTVORENO O NEZGODI KOJU JE DOŽIVELA: Ali, kad čujete kraj priče, smejaćete se kao ludi! To samo ona može

Stars -

Marija Šerifović poznata je kao jedna od najduhovitijih i najotvorenijih osoba na estradi, a i u privatnom životu krasi je ista direktnost i šaljiv pristup životu.

Upravo zato često se ne libi da priča o dogodovštinama, ali i neprijatnim iskustvima koja joj se dešavaju, pa je tako na Instagramu prepričala nezgodu čiji je akter bila i pošteno nasmejala sve pratioce.

??SAMI I NEZGODNI?? @huck.the.gladiator

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

- Imam da podelim sa vama jedno ludilo iskustvo. Ušla sam da se kupam i u tom momentu je sve crklo, a imam neki protočni bojler. Onda sam se okupala ledenom vodom - započela je ona priču.

- Tako sva smrznuta sam pokušala da skapiram da li je sve okej u mom stanu i ispostavilo se da nije jer je iskočio neki osigurač. Tu shvatim da nemam ključ od sandučeta sa osiguračima moje zgrade - nastavila je pevačica, da bi sve "šokirala" neočekivanim ishodom.

- Onda sam to obila - završila je Marija izlaganje.

(Kurir.rs/Foto:Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja