IVAN MARINKOVIĆ JAVNO REKAO DA JE ZALJUBLJEN U DRUGU UKUĆANKU: Miljana se javila telefonom i evo šta je imala da mu kaže!
Foto: PrintScreen/Youtube

KAD PRE?

IVAN MARINKOVIĆ JAVNO REKAO DA JE ZALJUBLJEN U DRUGU UKUĆANKU: Miljana se javila telefonom i evo šta je imala da mu kaže!

Stars -

Diskvalifikovana učesnica "Parova" Miljana Kulić uključila se uživo u program kako bi čestitala doskorašnjim cimerima najradosniji hrišćanski praznik.

Otac njenog deteta, Ivan Marinković, distancirano i nezainteresovano je uzvratio čestitke Miljani.

- Čestitala sam svima Božić, pa tako i njemu. Gledala sam žurku sinoć i mogu da kažem da vam je bilo super. Crna devojka je prelepa, energična i odlično peva. Kao i uvek, produkcija je mislila na Ivana kako se ne bi dosađivao - istakla je Miljana.

foto: Printscreen

Nešto kasnije, Marinković je priznao da se zaljubio u novu ukućanku Jovanu i zamolio da mu više ne pominju trudnu Kulićevu.

- Danas je Božić, došla mi je sestra i molim vas bez spominjanja Miljane i Marije Kulić. Istina je, zaljubio sam se - bio je iskren takmičar.

(Kurir.rs/Foto: PrintScreen/Youtube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VREME JE ZA PROMENE: Nikolina Kovač je skratila plavu kosu, pogledajte kako izgleda u potpuno drugačijem izdanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track