(VIDEO) LUNA MUCALA DOK JE PRIČALA O CRKVENOM BRAKU: Sloba je branio, a onda je ZAGRMELA Kija!
Foto: prinscreen

NAJŽEŠĆE OPLELA PO SLOBI

(VIDEO) LUNA MUCALA DOK JE PRIČALA O CRKVENOM BRAKU: Sloba je branio, a onda je ZAGRMELA Kija!

Stars -

Luna Đogani pokušala da opravda sebe i to što je u vezi sa oženjenim muškarcem, a Sloba je pokušao da je odbrani.

Međutim, Kija nije mogla više da izdrži pa je i ona zagrmela Kija!

Dušica Jakovljević je rekla da su gledaoci pitali Lunu otkad to ona i njena majka toliko poštuju crkvene praznike kada su ranije konstatovale da crkveni brak ništa ne vredi.

Luna je u prvih mah bila šokirana pitanjem, ali je odmah počela da se brani.

"Ja to konstatovala? Ja to nisam rekla! Možda je ona to rekla, ja nisam", zbunjeno je mucala Luna, a Sloba joj je odmah priskočio u pomoć.

"Nije rekla crkveni, znam ja šta je rekla! Rekla je kako brak već dve godine nije funkcionisao, u tom fazonu", pravdao ju je Sloba.

"Mama je meni pričala da nema razloga da se osećam loše i da nisam ja kriva što njima jer im nije išlo", rekla je Luna i dodala da mnogo voli praznike i crkvu iako je iz mešovitog braka.

Odmah je uskočila i Kija.

"Pošto se očigledno govori o mom crkvenom braku i ja nešto da kažem. Ja verujem u crkveni brak kao i u svoj brak koji je sklopljen u crkvi, od strane mog popa koji je mene krstio i njegovog popa koji mu svake godine dolazi na slavu. Ja sam taj crkveni brak sklopila iz ljubavi, govorim u svoje ime, iz ljubavi, poštovanja, prema crkvi, smatram da je to kruna ljubavi, građanski to je samo papir, sa papirom možeš samo da se finansijski obezbediš i uzmeš prezime. Crkveno je nešto pred bogom, krunišeš svoju ljubav", rekla je Kija, a onda je najžešće oplela po Slobi.

(Kurir.ra/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NE MOŽE BITI VRELIJE: Pevačica se snimala u kadi, nećete moći da odvojite pogled!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track