Najnovije vesti

(FOTO) PRVI SPOT SNIMILA JE SA 16 GODINA: Hteli su da je IZBACE iz škole zbog popularnosti, onda je otišla za Ameriku i nikad se više nije vratila!
Foto: Printscreen

BILA JE ČUDO OD DETETA

(FOTO) PRVI SPOT SNIMILA JE SA 16 GODINA: Hteli su da je IZBACE iz škole zbog popularnosti, onda je otišla za Ameriku i nikad se više nije vratila!

Stars

Anica Milenković rođena je 1978. godine u Kasidolu kod Požarevca. Po prvi put se na sceni pojavljuje 1991. godine sa albumom “Mlade godine mogu sve” koji je objavila u saradnji sa Južnim vetrom sa samo 13 godina.

Njen prvi spot za pesmu “Na lančiću ime tvoje” sniman je na pijaci i bio je izuzetno popularan u to vreme, te su je mnogi nazivali čudom od deteta. Već dve godine kasnije, Anica izdaje drugi album “Devojački snovi”, treći album “Korak napred, korak nazad” izdaje 1994. godine, kada je imala samo 16 godina, a zbog popularnosti i izostanaka iz srednje škole imala je velike probleme.

 

Anica Milenkovic #anicamilenkovic #anica #estradaslike #nalancicuimetvoje #sadilinikad #grand #beauty

Објава коју дели ESTRADNE_FOTKE⬆⬆?FOLOW?⬆⬆ (@estradne_fotke) дана

Sledeće godine objavljuje album “Molitva”, koji je prošao neprimećeno zbog nedostatka interesovanja medija, te je živela od stare slave. Iste godine objavljuje album “Ludilo”, kojim je planirala veliki povratak na scenu, iako je malo ko u to verovao.

Neke od njenih najpopularnijih pesama su “Moje malo ludilo”, “Strela ljubavi” i “Svadba će da bude”, koju je uradila sa Nedeljkom Bajićem Bajom, sa kojim su je i povezivali na privatnom planu.

Sa višemesečne turneje na koju je otišla u Ameriku, nije se ni vratila - produžila je boravak i ostala da živi tamo.

Velikog udela u toj odluci bila je i trudnoća 2010. godine sa tadašnjim menadžerom i dečkom Danilom. Sa Danilom se razišla, a onda je upoznala Zorana Naumoskog, Makedonca iz Velesa, koji je dve godine mlađi od nje. 

"Bog mi ga je poslao! Upoznali smo se slučajno, kada je moj život bio u totalnom haosu, sa Barbarom od četiri meseca. On slobodan, zgodan, vredan, prihvatio je ženu sa malim detetom, viškom kilograma i brojnim problemima. Zavoleli smo se, pa sam se sa ćerkom iz Luisvila u Kentakiju preselila kod njega u Sinsinati, gde radi kao poslužitelj u jednom hotelu - rekla je svojevremeno Anica.

 

Zelim Vam srecnu 2018. godinu ?

Објава коју дели Anica Milenkovic (@anica_milenkovic_official) дана

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...