VODITELJKA NA METI MANIJAKA: Ana Mihajlovski prošla kroz pravu dramu!
Foto: Printscreen

SAJBER KRIMINAL

VODITELJKA NA METI MANIJAKA: Ana Mihajlovski prošla kroz pravu dramu!

Stars -

Voditeljka Ana Mihajlovski nije ni slutila koliko problema može da ima zbog lažnog profila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, nakon što je ugasila svoj privatni nalog na ovoj socijalnoj mreži, desila se situacija da je navodno nepoznata osoba u njeno ime otvorila novi nalog i predstavljala se kao ona. Kako otkriva izvor blizak voditeljki, tada su nastali ozbiljni problemi, jer je profil zapravo bio hakovan.

"Ana je rešila da se u nekom trenutku potpuno povuče iz medija, ali i društvenih mreža. Nije želela da njene privatne fotografije svakodnevno pune novinske stupce, pa je odlučila da ugasi profil. Međutim, nije ni slutila da će zbog toga uslediti još veći haos. Osoba koja se predstavljala kao ona hakovala je u međuvremenu njen nalog na Instagramu i svakodnevno se dopisivala s Aninim fanovima, ali i prijateljima. Nepoznata osoba tražila je kontakt telefone pod izgovorom kako je izgubila mobilni, pa joj zbog toga trebaju", otkriva izvor.

"Ana je u tom periodu, zbog posla kojim je počela da se bavi, tačnije dizajnerske radnje, otvorila novi nalog gde je objavljivala svoje fotografije u garderobi koju dizajnira. Tada je nepoznata osoba, koja je koristila Instagram pod njenim imenom, skidala fotografije sa naloga radnje i plasirala ih pod Aninim imenom. Taj lažni profil je u tom trenutku imao već nekoliko hiljada pratilaca i svi su bili ubeđeni kako je to zapravo prava Ana i niko nije imao razloga da sumnja", otkriva izvor.

foto: Printscreen

"Nakon nekoliko meseci voditeljka je saznala šta se dešava i bila je u šoku.

Kada je tokom jednog razgovora sa prijateljima pokrenuta tema oko društvenih mreža, Ana je otkrila kako joj je drago što se povukla sa Instagrama jer je shvatila da joj je oduzimao previše vremena, te da joj je mnogo lakše samo kada ima nalog na kojem plasira komade iz svoje kolekcije. U tom trenutku nastao je muk, jer su Ani prijatelji ispričali kako oni nju redovno prate na Instagramu i kako je nemoguće da je isključila svoj privatni nalog. Ona je bila šokirana kada je uvidela da je zapravo njen profil i dalje aktivan, shvativši da je zapravo neko u trenutku kada je ugasila profil, uspeo da ga hakuje i vrati, te nastavi sa korišćenjem", kaže izvor.

foto: Printskrin

Ana se u tom trenutku veoma iznervirala i rešila je da prelomi, zamolila je prijatelje da prijave njen stari nalog, a otvorila je novi, pod svojim imenom.

"Svi prijatelji izašli su joj u susret i tagovali je na svojim profilima i zajedničkim fotografijama, kako bi njeni fanovi mogli da je zaprate na novom nalogu. Misterija je ubrzo rešena, a lažni nalog je ugašen", otkriva izvor.

Da bismo proverili tačnost ovih informacija, kontaktirali smo s voditeljkom, koja se nije oglašavala ovim povodom.

(Kurir.rs/Vip/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track