(VIDEO) MILJAN OTKRIO NAJVEĆU TAJNU IZ SPAVAĆE SOBE: Evo s kim se KIJA mazi do zore, a imala i PAKLENI plan sa Janjušom!
Foto: PrintScreen/Youtube

OTKRIO TAJNU

(VIDEO) MILJAN OTKRIO NAJVEĆU TAJNU IZ SPAVAĆE SOBE: Evo s kim se KIJA mazi do zore, a imala i PAKLENI plan sa Janjušom!

Stars -

Miljan je toliko besan na Kiju jer smatra da njeno ponašanje može da ugrozi njegov privatni život pa je razotkrio njen plan jer je rekla da je on zaljubljen u nju.

"Ja joj kažem nemoj to da radiš, a onda to ispada da se ona meni ona sviđa. Ako si ti spremna zbog svog foviranja da ugoziš moj stvaran život da bi ti zaštitila svoj lažan život, nećeš više sa mnom progovoriti u životu i lepo kaži ja sam to i to. Da li je Filip bio šmeker i rekao: Da, ja jesam, zaljubio sam se u nju ja ću da je pljasnem". On je skontao da ima autoritet nad njom. Kad sam se raspravljao sa njom, on je izašao i samo joj rekao da uđe u unutra i ona je ušla. Ona je htela da se približi i Janjušu ne jer joj se sviđa nego da bi Slobodana povredila jer je Janjuš dobar sa Slobodanom. A sa ovim (Filipom) je ušla u priču, prija joj i više nisam nisam. Da bi sačuvala kao nešto sa Andrijom, ugrožavaš moje jer se kriješ. Mene optužuješ da sam ja to rekao a to priča cela kuća. Ne, devojčice, ti si se zaljubila u njega", bio je besan Miljan.

"Oni se milujete do sedam osam ujutru", otkrio je Miljan, koji je rekao da je zato Dragica dobila najveći budžet jer je sa njima u krevetu.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track