MILAN POPOVIĆ: Aleksandar nije član porodice Kojić i Božić je proveo sa mnom
Foto: Printskirn

REAGOVANJE

MILAN POPOVIĆ: Aleksandar nije član porodice Kojić i Božić je proveo sa mnom

Stars -

Milan Popović, bivši partner Sverine Kojić, obratio se redakciji Kurira povodom teksta "Kakav deda takav unuk: Porodica Kojić na okupu za božićne praznike!" zbog objavljivanja fotografija njegovog maloletnog sina Aleksandra Popovića, koji se nalazi na fotografiji sa svojom majkom Severinom.

"Aleksandar Popović nije član porodice Kojić. On nije u krvnom srodstvu ni sa jednim od članova porodice Kojić i preziva se Popović. Aleksandar Popović nije proveo Božić sa porodicom Kojić već sa mnom, svojim ocem.

Moj sin Aleksandar Popović ne zove Dragana Kojića Kebu „deda” kako se neistinito predstavlja javnosti. Moj maloletni sin se, na ovaj način, bez mogućnosti da se izjasni, predstavlja kao srećan i integrisani član porodice Kojić koji u okviru svoje porodice Kojić provodi Božić, što nije istina i što utiče na identitet i pravilan psiho fizički razvoj mog sina

Primetnim svojatanjem deteta putem medija i samoproglašavanjem Dragana Kojića Kebe za dedu mog sina se utiče na njegov razvoj. Moj sin nije usvojen od strane te porodice već se majka mog sina udala za Igora Kojića što ni njemu, ni celoj porodici ne daje pravo da potenciraju njihove rodbinske odnose sa mojim sinom praktično ukazujući na roditeljstvo odnosno usvojenje koristeći medije", stoji u reagovanju Milana Popovića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja