SVI ŠOKIRANI PRESUDOM ZA GASTOZA: Advokat otkrio da je odbrana zakazala i da je Nenad nagrabusio!
Foto: Printscreen

PREVISOKA CENA

SVI ŠOKIRANI PRESUDOM ZA GASTOZA: Advokat otkrio da je odbrana zakazala i da je Nenad nagrabusio!

Stars -

Nemili događaj između Brendona i Gastoza obeležio šestu sezonu rijalitija "Parovi", a advokat tvrdi da je Nenadu određena prevelika kazna.

Naime, zbog nanošenja teških telesnih povreda, Gastoz je dobio četiei godine uslovne kazne, a pored toga mu je zatražena novčana kazna u visini od 15.000 evra.

foto: Printscreen

U emisiji "Upoznajte Parove" pojavio se advokat Rade, koji je želeo da objasni slučaj na adekvatan način, i u ovom slučaju stao na Gastozovu stranu optužujući Nenadovu advokaticu.

"Mene kao pravnika jako je pogodila njegova presuda. On je osuđen za posledicu, a šta je uzrok tome? Ne mogu da verujem da je to promaklo njegovoj advokatici, koja je odradila posao, što ja volim da kažem, "ofrlje". Što se tiče visine novčane kazne, tu bi trebalo da se nagode. On je dobio ogromnu uslovnu kaznu, godinu i po dana, na 4 godine. Mnogo je veliko 4 godine", rekao je advokat i dodao:

"On je rekao da je kriv, to stoji, a što njegova advokatica to nije to potkrepila činjenicama, da je to bila slučajnost, nehat... Nije on njega ubio, desilo se, sve se jasno vidi na snimku. Advokatica je kriva, trebalo je bolje da odradi posao", objasio je gospodin Rade.

foto: Printskrin

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BRENDON SA ŠTAKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE: Gastoza u sud dovezli u marici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track