ISPROVOCIRANA ANABELA POTPUNO ODLEPILA PA PORUČILA: Luna i ja smo rasturačice! Nismo krive što smo fatalne pa nas svi hoće!
Foto: Printskrin

MAJKA NE MOŽE VIŠE DA TRPI

ISPROVOCIRANA ANABELA POTPUNO ODLEPILA PA PORUČILA: Luna i ja smo rasturačice! Nismo krive što smo fatalne pa nas svi hoće!

Stars -

Anabela Atijas potpuno je odlepila zbog napada na svoju ćerku Lunu koja se trenutno nalazi u rijalitiju, i javnosti se žestoko obratila putem društvenih mreža.

Naime, Anabela je objavila jednu prepisku a onda svojim komentarima objasnila da su napadi na Lunu i njihovu porodicu preterali sve granice.

foto: Printskrin

U prepisci piše da je Luna navodno skidala dioptriju i menjala boju očiju, na šta je Anabela odgovorila da ne može da veruje o čemu se priča. Isprovocirana pevačica odlučila je da doda po koju reč.

"Vrhunac ljudske gluposti... Ono kad pomisliš da posle osporenog imena, prezimena, fizičkog izgleda, mentalnog stanja, telefona, više nema šta da se ospori, pojavi se ovo. Voli vas vaša Razija, glavna rasturačica zajedno sa svojom ćerkom rasturačicom (nismo mi krive što smo fatalne, pa nas svi hoće)... Dakle vaša Raza Bukva Đogaj Atijas... Izvinjavam se na ovom poslednjem, njemu još niste našli manu... Ljubi majka Raza svoje oko plavo operisano... Luna Đogaj najnepopularnija ćerka, rasturačica najnepopularnije rasturačice majke (koja se 69. puta udavala). Izbacite je napolje operisala je boju oka i prekršila pravilo Zadruge. Sram vas bilo produkcijo što je ne diskvalifikujete zbog toga... Živeli vi meni", napisala je Anabela na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track