VEĆINA RODITELJA OVO DOPUŠTA DECI: Jelena i Ivan otkrili kako vaspitaju ćerkicu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

PORODIČNE TAJNE

VEĆINA RODITELJA OVO DOPUŠTA DECI: Jelena i Ivan otkrili kako vaspitaju ćerkicu!

Stars -

Prilikom davanja poslednjeg intervjua, poznati par je skrenuo pažnju roditeljima na ono što postaje sve učestalija pojava, ali se ide linijom manjeg otpora i popušta čime se pravi velika greška.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su pre skoro šest godina svoju bračnu zajednicu upotpunili dolaskom ćerkice Nine na svet.

Kao što narodno poslovica kaže da su mala deca mala briga, a velika deca velika briga, tako se i pevački par sada snalazi sa novim izazovima koje im donosi devojčica predškolskog uzrasta.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Otkad smo postali roditelji, naročito smo obratili pažnju na taj vid vaspitanja. Odmah smo bili usaglašeni u stavovima da dete treba ograničeno da koristi internet, ali i da mi moramo da kontrolišemo sadržaj koji gleda. Svaki roditelj koji smatra da je neograničena upotreba interneta bezazlena u velikoj je zabludi", poručuje za Bosiljčić, a Tomaševićeva se nadovezuje:

"Ninu smo više usmerili na slušanje muzike i fizičku aktivnost u prirodi i druženje sa vršnjacima", nudi pevačica rešenje svim roditeljima, dodajući da su ona i njen suprug veoma zadovoljni što je njihova ćerkica izrazila želju da se oproba u folkloru.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Hello, Foto: Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track