(VIDEO) MILJANA KULIĆ TRUDNA UŠLA U ZADRUGU, SVI JE DOČEKALI SRDAČNO OSIM NJE: Napala Lunu da je BESRAMNICA, a onda briznula u plač zbog bebe...
Foto: Pritnstcree

NOVA UČESNICA

(VIDEO) MILJANA KULIĆ TRUDNA UŠLA U ZADRUGU, SVI JE DOČEKALI SRDAČNO OSIM NJE: Napala Lunu da je BESRAMNICA, a onda briznula u plač zbog bebe...

Stars -

Miljana Kulić ušla je u novi rijaliti i odmah je naglasila da joj se ne dopada ponašanje ćerke Anabele Atijas, a otkrila je i da je beba koju čeka sa Ivanom Marinkovićem u odličnom stanju.

foto: Pritnstcree

"Najkritičniji period je prošao, prva tri meseca, ulazim u rijaliti kako bih detetu obezbedila budućnost. Od čoveka koji mi je napravio dete ne očekujem ništa", prokomentarisala je Miljana oca svog budućeg deteta, inače bivšeg supruga Goce Tržan.

"Luna Đogani je besramnica, ne nam kako neka devojka može da se zaljubi u oženjenog muškarca", jasna je bila Miljana Kulić pri ulasku u šou.

Sa koferom u rukama ušetala je na imanje, a najviše joj se obradovao Miki Đuričić.

"Gde si kraljice?! Idemo! Kulićka! Idemo! Jao mnogo mi je drago što te vidim", bio je odušeljen Miki Đuričić. Miljana nije izdržala da odmah ne kaže ostalima vesti iz svog života.

"Jao, ljudi! Znate šta ima novo? Trudna sam!", obavestila ih je Miljana.

Miki Đurčić odmah je počeo da se raspituje ko je otac Miljaninog deteta.

Miljanin ulazak šokirao je i Jovanu Tomić koja joj je odmah uletela u zagrljaj.

"Nisam ni sanjala da će ikada ući ovde! To je osoba koja je mene digla", izjavila je Matora. Potom je Miki počeo da upoznaje Kulićku sa ostalim zadrugarima i iskoristio je priliku da isproziva Slobu.

foto: Pritnstcree

"Vidiš ovo je Slobina žena, ovo je Sloba, a ovo je njegova devojka", rekao je Miki i zaključio da će ukućani pravi Jelenu Golubović od blata.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track