Najnovije vesti

BOSILJČIĆ O TEŠKIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA: Glumac otkrio kako mu je bilo dok je radio na pijaci!
Foto: Damir Dervišagić

SA 17 DOŠAO U BEOGRAD

BOSILJČIĆ O TEŠKIM ŽIVOTNIM TRENUCIMA: Glumac otkrio kako mu je bilo dok je radio na pijaci!

Stars

Glumac Ivan Bosiljčić, koji je juče proslavio 39. rođendan, prisetio se trenutaka kad je u mladosti odlazio na Bajlonijevu pijacu gde je na tezgama prodavao pečurke, a tokom leta bi išao na more gde je radio kao konobar.

 

"Još kao gimnazijalac sam radio. Dok sam živeo u Užicu, odlazio sam na more i kao tinejdžer radio u ugostiteljstvu. Radio sam na plaži kao konobar. U Beogradu sam pomagao kumovima koji su se bavili proizvodnjom pečuraka, bio sam uključen u prodaju. Prodavao sam na Bajlonijevoj pijaci, a to iskustvo bilo mi je vrlo korisno", iskreno kaže Ivan, i dodaje kako je potrošio prvi zarađeni novac.

 

I dok je javnost Ivana i njegovu suprugu Jelenu Tomašević imala prilike da upozna kao vrlo smerne, Bosiljčić otkriva da su oni potpuna suprotnost kada se ugase kamere.

 

"Zajedno sa Jelenom delim sve. Sve na pola kako priliči jednom braku, što se ne očekuje od nas. Uglavnom smo duhoviti, a u javnosti smo predstavljeni kao ultraozbiljni par. Mi se mnogo smejemo, malo smo luckasti ponekad", kaže Ivan, a na pitanje kako izgleda kada su luckasti priča:

 

"To biste morali da pitate naše prijatelje. Imamo neke naše momente i mnogo nam je lepo. Trudimo se da putujemo i da budemo u pozitivnom raspoloženju. Kada dođu oni teški trenuci, trudimo se da se humorom borimo protiv svega. Što bi rekla Jelenina mama, "samo pozitivno". Jelena je duhovitija od mene, imitira sve redom. Imitra žene iz našeg okruženja, kolegnice, naše kume i uglavnom joj to lako ide. Neviđeno je duhovita".

foto: Damir Dervišagić

 

(Kurir/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...