Najnovije vesti

HARIS NAPAO RADU: Ugradi silikone! Ravna si, bre, ko daska
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

OTKRIVAMO

HARIS NAPAO RADU: Ugradi silikone! Ravna si, bre, ko daska

Stars

Berković insistira da Manojlovićeva pod hitno poseti estetskog hirurga, ona ga poslušala i rešila da svoje poprsje uskoro uveća za dva broja

Rada Manojlović stavlja silikone, saznaje Kurir! Zvezda „Granda“ je na insistiranje dečka Harisa Berkovića odlučila da do leta poseti estetskog hirurga i za dva broja uveća grudi.

Iako se pevačica plaši operacije i kako će izgledati posle toga, budući da su mnoge njene koleginice preterale u veličini, ipak je rešila da stavi silikone jer joj dečko stalno govori da je smešna s malim grudima.

- Otkako je Rada kročila na „Grandovu“ scenu, adut su joj bile duge noge, energija i dobar glas. Nikad nije imala kompleks od toga što nema bujno poprsje, iako su joj mnogi govorili da bi s tim bila prava seks-bomba. Padalo joj je na pamet da se podvrgne plastičnoj operaciji, ali nikada nije imala dovoljno hrabrosti za taj korak. Želela je i nos da smanji, ali se plaši takvih intervencija - priča naš izvor i dodaje da je folkerka promenila mišljenje na nagovor svog dečka.

- Ona Harisu odgovara u svakom pogledu, ali više puta joj je nabacio da bi s većim grudima bila bolja riba. Stalno joj ponavlja: „Daj, bre, Rado, smešna si s malim si*ama, ravna si ko daska. Moraš malo da ih uvećaš. Moraš zbog mene.“ Rada se ranije smeškala na njegove reči, ali kasnije je sve to ozbiljno shvatila. Kada mu je saopštila da bi do letnje turneje uvećala grudi za dva broja, on se oduševio. Inače, ona i dalje brine i plaši se zbog zahvata, koji je prilično bolan, pa se konsultovala s nekim prijateljicama i koleginicama koje su prošle kroz sve to. Svesna je da bi posle operacije izgledala lepše i bila zadovoljnija, a pritom bi dobila više samopouzdanja - kaže jedan folkerkin prijatelj.

Pozvali smo Radu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke, dok je Haris ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Nezadovoljna

SVAŠTA BIH MENJALA NA SEBI!

Rada Manojlović nije pobornik drastičnih promena, ali tvrdi da protiv korekcija nema ništa protiv. Često je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom i rado bi uradila neke promene na sebi u granicama normale.

- Pričalo se da sam dopunila gornju usnu, ali to nije tačno. Obratite pažnju kako samo precrtam gornju usnu olovkom. To je sramota koliko je precrtam. Svašta bih menjala na sebi, nikad nisam zadovoljna sobom. Nisam neko ko je za radikalne i drastične promene, ali što da ne malkice - rekla je nedavno pevačica.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...