Najnovije vesti

VODITELJU PAROVA ISEKLI GUME NA AUTU: Gastozovi fanovi hoće da me ubiju!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

ŠOKANTNO

VODITELJU PAROVA ISEKLI GUME NA AUTU: Gastozovi fanovi hoće da me ubiju!

Stars

Novi voditelj „Parova“ Vuk Đuričić optužio je fanove Nenada Marinkovića Gastoza da su pokušali da ga ubiju tako što su mu izbušili gume na automobilu dok je bio u rijalitiju!

Bivši političar u ponedeljak uveče učestvovao je u emisiji „Parograf“ i na poligrafu otkrio da ga je u mladosti vrbovala srpska tajna služba da radi za njih, da je svojevremeno bio u strasnoj vezi sa izuzetno popularnom košarkašicom, zatim da je na ruletu prokockao novac koji je dobio za osnivanje četničkog pokreta, kao i da su članovi ruske mafijaške grupe hteli da ga ubiju! Đuričić je pričao i kako je bio u bliskim kontaktima pre mnogo godina s liderom SPO Vukom Draškovićem i vođom radikala Vojislavom Šešeljem.

Ali ništa od ovoga, po Vukovom mišljenju, nije bilo razlog zbog kojeg je juče ujutru neko hteo da mu naudi. Jedini mogući povod za bušenje guma na njegovom automobilu vidi u sukobu s vatrenim Gastozovim fanovima.

- Posle emisije „Parograf“ autom sam krenuo prema Novoj Pazovi, uopšte nisam primetio ništa čudno na kolima. Tek u blizini Batajnice osetio sam paljevinu gume, pa sam zaustavio auto i video da su zadnje gume potpuno uništene. Pomislio sam da su se ispraznile, ali su mi u servisu rekli da je očigledno da ih je neko isekao. Pojma nemam kome smetam. Ja se šalim sa ovom situacijom, eto, dan i po vodim emisiju i već žele da me smaknu, ali činjenica je da ovo nije nimalo naivno jer sam mogao da poginem. Ni sa kim nisam u sukobu van rijalitija, na poligrafu nisam prozvao nikoga i zato to isključujem kao razlog napada. Jedino sumnjam na obožavaoce Gastoza - Burazengije, s kojima nisam u dobrim odnosima. Bilo je tu i nekih pretnji s njihove strane, da se pripazim i tome slično. Nisam pridavao značaj tome, a ispostavilo se da je trebalo da povedem računa - rekao je Vuk za Kurir.

Đuričić ipak napominje da se ne plaši za život i da će nastaviti po starom.

- Nema razloga da strahujem. I dalje ću voditi emisiju „Upoznajte parove“ i radiću sve što i do sada. Ne odustajem - poručio je novopečeni voditelj.

Jelena Petković
Jelena Petkovićfoto: Dragan Kadić

Vodi „Parove“ s Vukom

PETKOVIĆKA SE VRATILA S PORODILJSKOG

Jelena Petković ponovo vodi emisiju „Upoznajte parove“, i to zajedno s Vukom Đuričićem. Posle porodiljskog odsustva voditeljka se vratila na male ekrane, i to na inicijativu fanova.

- Veoma me je obradovao povratak na televiziju,  posebno mi je puno srce što su ljudi preko peticije tražili da se vratim u emisiju", rekla je Petkovićka.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Dragan Kadić, Privatna arhiva, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BRENDON SA ŠTAKAMA STIGAO NA SASLUŠANJE: Gastoza u sud dovezli u marici!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...