SAGA ŠERIFOVIĆA NE PRESTAJE Rajko: Verica se nada da ću ja da umrem! Boriću se svim silama protiv nje, Marija će mi platiti advokata!
Foto: Aleksandar Jovanović, Zorana Jevtić

PORODIČNI PROBLEMI NE PRESTAJU

SAGA ŠERIFOVIĆA NE PRESTAJE Rajko: Verica se nada da ću ja da umrem! Boriću se svim silama protiv nje, Marija će mi platiti advokata!

Stars -

Porodična saga Marije Šerifović i njenih roditelja, Rajka i Verice ne prestaje. Nakon suđenja, Rajko ne odustaje da se bori za svoja prava.

Naime, Verica Šerifović je navodno odavno izbacila bivšeg muža Rajka Šerifovića iz kuće u Kragujevcu, a nedavno je doneta presuda u njenu korist. Rajku sada preti zatvor ako priđe kući u kojoj Verica živi, pa je ćerka Marija navodno obezbedila ocu stan i osnovna sredstva za život.

"Sa Vericom sam još uvek na sudu. U septembru sam osuđen na uslovnu kaznu od dve godine, imam zabranu da prilazim sopstvenoj kući u kojoj živi Verica, pa i njoj. Ako to prekršim, idem u zatvor do godinu dana. Na sudu smo jer sam ja nju tužio za provaljivanje u kuću i dug od 80.000 dinara. Sa Marjom se viđam povremeno, živim u jednom stančiću koji je nikakav, Mara mi ga plaća. Kaže mi da uzmem bolji stan, ali ja neću da je bacam u još veći trošak. Daje mi pare i za život i svakodnevne potrebe. Ona me izdržava. Lično sam joj se izvinio za sve uvrede koje sam joj rekao, ona to nije zaslužila. Nikad više neću reći ništa loše za nju, pa makar to bilo i tačno. Malo sam se zalaufao jedan period protiv nje, ali kako da se ne zaletim kad me njena mama spakovala u zatvor ni krivog ni dužnog. Dovela je silne lažne svedoke, izmislila da sam je prebio i oni su tvrdili kako sam je čupao i cepao joj garderobu. Smestili su me 14 dana u pritvor, da vam ne pričam sa kakvim ljudima, hteo sam da idem na veštačenje, na poligraf, ali mi nisu dali", priča Rajko.

foto: Dragan Kadić

On dodaje i da ne odustaje od namere da povrati svojinu.

"Marija zna da joj majka nije u pravu, nepravilno mi je suđeno i ja sam angažovao advokata. Ja nemam pravo žalbe na tu presudu, ali on će pokušati da obnovi proces. Marija će mi dati pare za advokata. Ako je Verica mogla toliko daleko da ode da me spakuje u zatvor, a ja sam ipak Marijin otac, onda nemam reči. Verica se nada da ću ja da umrem za dve godine, a kad prođu dve godine zabrane, ona posle opet nema nikakva prava. Ja ću tražiti poravnanje i doživotno korišćenje moje kuće i placa."

foto: Vladimir Šporčić

(Kurir.rs/Svet, K.L., Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track